Käsintehdyt Bomb Cosmetics tuotteet - ARVONTA!

*Kaupallinene yhteistyö Bomb Cosmeticsin kanssa. Tuotteet saatu.*

Hain eilen postista paketin, jonka tuoksu valloitti heti paketin auki saatuani. Kyse oli Bomb Cosmeticsin maahantuojalta saamastani kosmetiikkapaketista. Jos käsintehty, vegaaninen ja tuoksuva kosmetiikka kiinnostaa, niin tähän kannattaa tutustua. 
Bomb Cosmetics on englantilainen kosmetiikkavalmistaja, jonka tuotteissa huomio kiinnittyy tuotteiden herkulliseen ulkonäköön ja valloittavaan tuoksuun. Jos pidät Lushista, niin uskoisin tämänkin merkin olevan sinun mieleen. Yrityksen arvoihin kuuluvat ympäristöystävällisyys ja eläinkokeettomuus. Tuotteet eivät ole luonnontuotteita, mutta suurin osa on vegaanisia.

Kiinnitin jo brändiin ensimmäistä kertaa törmätessäni huomiota pakkauksien söpöön ulkonäköön. Kaikki purkit ovat herkullisen näköisiä ja tosiaan paketin avatessani ensimmäisenä huomasin tuoksun. Sain testattavakseni kolme eri tuotetta, joista kerron teille seuraavaksi lisää.

Merkiltä löytyy paljon vartalo-, käsi- ja jalkavoiteita, suihkusaippuoita, palasaippuoita, huonetuoksuja, kynttilöitä ja kylpykuulia, joista yritys toimintansa 17 vuotta sitten aloitti, ja paljon muuta. Sain testattavakseni tämän syötävän söpön käsivoiteen, Rose & Pink pepper tuoksussa. Erittäin kosteuttava käsivoide sisältää ruusun ja pippurin eteerisiä öljyjä ja useampaa muuta tuoksua. Ensinuuhkaisu onkin suhteellisen vahva. Petjan mielestä jopa miehekäs tuoksu. Vahva tuoksu kuitenkin hetken kuluttua voitelemisesta laantuu ja esiin tulee voimakas ruusu.

Isosta purkista paljastui Body Buff -vartalovoi. Tämäkin on todella kosteuttava sen sisältämän 30% sheavoin takia. Tuote sisältää myös muita öljyjä kuten kookosta. Tuoksu on ihanan kermainen ja koostumus samettinen. Onneksi tätä on iso purkki, sillä kerralla tekee mieli laittaa isokin satsi voidetta.

En muista olenko maininnut täällä Staboxilla blogatessani, että rakastan tuoksukynttilöitä. Mulla on niitä iso pahvilaatikollinen. Joten arvatkaapa olinko innoissani, kun paketista löytyi iso tinakynttilä! Sain hippihenkisen Flower Power -kynttilän, jonka kerrotaan sisältävän mm. orvokkia, ruusua, vaniljaa ja valkoista myskiä. Huumaava tuoksu! Ainakin vielä näin pelkkää purkkia haistellessa. Näiden tinakynttilöiden paloaika on jopa 35 tuntia, mikä on ihan hyvä aika mielestäni.

Ja kuinka söpö se onkaan sisältä! Jos ei pidä kovinkaan vahvoista tuoksuista niin nämä saattavat olla vähän liikaa. Mutta itseäni tosiaan puhuttelevat nämä herkulliset tuoksut, ja aion varmasti jatkossa tilata muitakin brändin tuotteita kokeiluun. Ja jottette joutuisi tyytymään pelkästään kuviin näistä ihanista herkullisuuksista, niin tarjoamme teille Bomb Cosmeticsin kanssa mahdollisuuden voittaa yksi lempparituote itsellesi.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

- Käy kommentoimassa blogin Facebook-sivuilla minkä tuotteen haluaisit Bomb Cosmeticsiltä voittaa. Mielellään vaikka linkinkin kera.
Arvonta päättyy tämän viikon lauantaina 27.5 klo 23.00, jonka jälkeen arvon voittajan. Ilmoitan arvonnan päättymisestä ja voittajasta Facebookissa sekä blogissa.
Nyt eikun tutustumaan näihin herkullisuuksiin ja onnea kaikille arvontaan! :)

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3