Luottomeikit

Yleisön pyynnöstä aattelin kertoa teille mun luottomeikeistä, joista mainitsin tuossa pannuprojekti-videolla. Näitä meikkejä käytän lähes kaikkia jokaista meikkiä tehdessäni. Iltameikkiin ja vähän erikoisempiin lookkeihin käytän näiden lisäksi myös muita tuotteita. Mutta nää on periaattessa mun arkimeikin perusta!


Ihan ekana kun aamulla herään, niin lisään heti silmänympärysvoidetta. Sama juttu juuri ennen nukkumaanmenoa. Oon käyttänyt silmänympärysvoiteita jo 18-vuotiaasta saakka, ja suosittelen kyllä kaikkia alottamaan suht aikasessa vaiheessa. Ne toimii kuitenkin ehkäsevänä hoitona ryppyjä vastaan. Lemppari on tällä hetkellä tuo Lumene LAB:n Hydrasmooth.

Päivävoiteita käytän oikeastaan kahta erilaista. Kasvojen T-alueelle (leuka, nenä, otsa) käytän Lumenen Bright Now Vitamin C:tä, joka siis poistaa kiiltoa ja supistaa ihohuokosia. Mun T-alue on siis yleensä vähän rasvasempi ja siihen tulee helpommin finnejä. Muuten mun kasvot on aika pintakuivat. Ja näille muille alueille käytän tätä Lorealin SkinPerfectionia, joka tasoittaa ihon sävyä ja heleyttää. Parhaat tulokset tosta SkinPerfectionista saa mun mielestä päivittäisellä käytöllä. :)


Mun meikkipohjan teko ei ookaan sitten ihan niin iisi homma. Kaikista parhaiten mun kasvojen sävyä vastaa tuo Lumenen CC-voide, vaikka sekin jää kesällä (tai ainakin jos ois ruskettunut!) vähän liian vaaleaksi. Siks sekotan sitä yleensä tohon Garnierin BB-voiteeseen. Toi BB-voide on taas yksittäin ihan liian tumma mulle. Jos kuitenkin kaipaan vähän jotain kevyempää, niin tartun tohon Lumenen Fluid Foundation- kevyt meikkivoiteeseen. Oon myös kokeillut välillä sekottaa sitä tohon CC-voiteeseen.

Vaihtelen melkeen päivittäin sitä seosta, jonka näistä teen. Oon kyllä tässä kesän aikana todennut, että hieman päivittyneempi hipiäni kaipaa kuitenkin ehkä vähän jotain vaaleampaa sävyä. Näistä siis tuo BB-voide ja kevyt meikkivoide on tulleet Livboxin mukana, ja olin sinne tietoihin arvioinut mun kasvojen sävyn himppa liian tummaks. Mutta molemmat tuotteet on laadultaan kyllä niin hyviä, että pakkohan ne on käyttää loppuun. :D


Meikkivoiteen alle laitan nykyään tuota Maybellinen Baby Skiniä. Mulla on käytössä tuo Instant Fatique Blur-voide sävyssä Warm Apricot. Pari päivää sitten kokeilin myös sekottaa ton voiteen meikkivoiteen sekaan, ja sen seoksen lopputulos miellytti oikein kovasti. Tän tuotteen tarkotus on siis heleyttää kasvoja ja antaa niihin luonnollista hehkua. Siks tää toimi hyvin myös kesällä niinä päivinä, kun en muuten meikannut kasvoja.

Peitevoiteena mulla on IsaDoran Color Correcting -peitenelikko. Tossa on kahta eriväristä peitevoidetta (concealer) - vaalea ja tumma. Tummalla peitän ihon virheitä, näppyjä yms, ja vaaleaa käytän esim. silmäkulmissa, nenän varressa ja nenän pielissä tuomassa valoa. Sen lisäks siitä löytyy peiteväri silmän alusille (dark circles) ja highlighteri, jota käytän kulmaluulla, silmäkulmissa ja nenän päässä. Tää on paras peiteväri, mikä mulla on ikinä ollut!

Kulmakarvojen meikkausta oon vaihellut koko kesän omasta tuhkanvaaleasta väristä hieman tummempaan, ja tällä hetkellä mieltymykset on kyllä kovasti sen luonnollisemman kannalla. Mulla on kulmia varten Elfin kulmaduo, josta löytyy geelimäinen väri (tummempi) ja puuterimainen viimeistelyväri. Tätä duoa on saatavilla kahessa eri sävyssä ja mulla on se vaaleampi - Ash.

Kulmavärin levittämisen jälkeen annan värin kuivua ja viimeistelen karvat tolla Rimmelin kulmageelillä. Mulla on olemassa sama värillisenä, mutta totesin sen olevan ehkä vähän liian tumma ja punertavanruskea mulle. Käytän sitä välillä, jos haluan oikein korostetun tummat kulmat!


Ehkä yks mun lempimeikeistä on tää Lumenen aurinkopuuteri. En tiedä miks, mut musta hyvä meikkituote on monipuolinen ja sillä saa kasvoihin heti uutta ilmettä. Ja tää todellakin saa. Käytän tätä ihan normaalin aurinkopuuterin tavoin ja välillä laiskuuksissani myös varjostusvärinä.

Mun lemppariposkipuna on taas Paesen Argan Oil Blush, jonka sain myös joskus vuosi sitten Livboxista. Tää on ollut aivan käsittämättömän hyvän värinen ja se on käynyt melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ainut mitä ehkä aluksi vierastin oli toi glitteri, mutta nykyään oikeestaan tykkään siitä miten se korostaa poskipäitä. :)


Silmänrajaukseen parhaat meikit ovat Paesen glittermusta kajaali ja Rimmelin ScandalEyes eyeliner-tussi. Näillä saa millaset kissarajaukset vaan! Ja tykkään niin paljon näistä, koska ne kestää paremmin kun mitkään muut mun kajaalit! Vihaan sitä jos kajaalit levähtää tohon silmän alle...


Ripsiväristä oon joskus tainnut jossain yhteydessä mainittakin, että käytän vaan ja ainoastaan vedenkestäviä ripsareita. Mulla ei enää taivutukset pysy, jos käytän vesiliukosia ripsareita. Tää onkin jännä juttu, koska kyllä ne mun mielestä yläasteella pysy vielä ihan hyvin. :o Noh nykyään siis pelkkiä vedenkestäviä. Tykkään myös että ripsari antaa tuuheutta ja pituutta, ja tuuhea harjakaan ei oo pahitteeksi. Yläasteelta asti on tykännyt näistä Maybellinen Volume-ripsareista, ne ei ikinä petä!

Normiarkimeikissä käytän nykyään harvoin luomiväriä, mutta jos jotain väriä haluan luomilleni laittaa niin Paesen Kashmir on kaikista paras. Se on ihanan neutraali, rusehtavan harmaa väri, joka peittää todella hyvin. Tätä pystyy käyttämään myös märkänä, mutta enpä ole vielä kokeillut. Tähän mennessä peittoa on riittänyt hyvin ihan kuivakäytössäkin.

Siinä oli mun luottomeikit. Mulla on tarkotus tehdä jossain vaiheessa videota mun arkimeikistä, siinä näette sitten paremmin miten näitä tuotteita käytän. Onks teillä jotain samoja lemppareita kun mulla? :)

2 kommenttia

  1. Oon aina halunnut testata tota IsaDoran palettia! Näyttää niin kivalta ja tosi moni on sitä kehunut :) Toi Rimmelin tussi vaikuttaa kans mielenkiintoselta :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Sofia, kiva kun käyt kommentoimassa niin useesti! <3 En ollu ikinä ennen käyttäny noin paljon rahaa peitevoiteeseen, mut oikeesti on kyllä kaiken sen rahan arvonen. Siin on kuitenkin neljä eri tuotetta samassa ja toi on jo puol vuotta vanha, eikä missään näy vielä pohja! :o Toi Rimmelin tussikin on tosi hyvä, siin on sellanen viistopää millä saa tehty joko tosi tarkkaa tai sit tosi leveetä jälkeä! :)

      Poista

Iso kiitos kommentistasi! <3