Festariasu - Flow Festival


Oon jo vuoden kitkutellut tällä mun miniläppärillä, josta on siis jo kerran hajonnut sisänen kovalevykin. Nyt alko mennä hermot ku kolme päivää muokkailin tän postauksen kuvia. Tai en tietenkään kolmea päivää putkeen, onhan tässä pitänyt tehdä kaikkea muutakin. Kuten kirppistelyä, opparia ja piknikiä. :) Eilen illalla vihdoin sain kuvat muokattua, mutta en jaksanut enää kirjoittaa. Viime tippaan jäi, mutta parempi myöhään.Flow Festival on kolmen päivän festarit Helsingin Suvilahdessa, 14. - 16.8. Jos pitäisi kuvailla festareita yhdellä sanalla, sanoisin hipsteri. Flowssa on aina erityylisiä artisteja, paljon taidetta ja paljon erilaisia ruokakojuja. Paikka Suvilahdessa on myös todella erilainen, mutta viihtyisä. Pidin kovasti festareista, kun kävin siellä kesällä 2013. Paras keikka oli Alicia Keysin. Kuvailin myös festareilla paljon kaikkea. Mun Flow-postaukset löydät näiden numeroitten takaa: 1, 2, 3 ja 4.Mekko // BikBok
Laukku // Nly
Kengät // Andiamo, Kookenkä
Kello // o.n.e
Kaulakoru // H&M


Jos olisin tänä vuonna lähtenyt Flowhun, kävisin katsomassa perjantaina Major Lazeria, lauantaina Pet Shop Boysia ja Shamiria ja sunnuntaina Tyler the Creatoria. Söisin sushia Käpylän Majakasta tai burritoja Taco-Botista ja jälkkäriksi PUR Raakabaarin raakakakkua. NAM! Tonne vois mennä ihan vaan syömään. :D Viimeeks taidettiin vetää burritot, ben&jerrysiä ja jotain muutakin.
Tässä kohtaa voisin kiittää pikkusiskoani, joka on kuvannut kaikki mun festariasu-postaukset. Ja hienosti on kuvannutkin. Tän asun kuvaamiseen käytettiin kolmea eri taustaa, kuvia tuli hirveesti, mutta aikaa meni vain parikymmentä minuuttia. Vielä yhet festariasukuvat tulossa, mutta: Kiitos! :)

2 kommenttia

  1. Tosi tyylikäs asu ja ihanat kuvauspaikat!

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi! <3