Festariasu - Blockfest


Viimenen festariasu-postaus lähtee käyntiin! Ja siitä tietää myös, että kesä alkaa olla lopuillaan. :( Nyyh! Onneks riittää vielä lämmintä, itekin aattelin suunnata kauppareissun jälkeen tonne biitsille. Tosin meen sinne lukemaan, mut ainakin saa naattia. Blockfestit pamahtaa käyntiin ens viikonloppuna Tampereella, kuinka moni on menossa? :)Blockfestit on ehkä eniten mun tyyliset festarit, tai siellä koin ainakin eniten olevani kotonani. En kuuntele pelkästään räppiä, mutta kesällä huomaan kyllä, että eniten kolahtaa suomiräppi. Ehkä se kuuluu jotenkin siihen kesäfiilikseen. Sen puoleen Blockfest on siis hyvä valinta. Viime vuonna kovimpia vetoja oli kyllä Snoop Dogg ja Cheek, mutta joka artistin esiintyessä oli aina ihan super meno. Ei voinut muuta kuin tanssia ja laulaa menemään. :) Alue oli kanssa sopivan pieni, tai toisaalta eihän se mikään pieni ole. Kaikki mestat on vaan järjestetty sinne ihan järkyttävän hyvin. Ja tänä vuonnahan Blockit laajentuu Ratinan stadionille. 


Mekko // Seppälä
Colitsipaita ja aurinkolasit // Gina Tricot
Kengät // Adidas
Kello // o.n.e
Sormukset ja korvikset // H&M


 Mä valitsin mun Blockfest-asuks simppelin bodycon-mekon, jossa on kivat mesh-kohdat. Ja koska iltaa kohden aina viilenee (varsinkin näin elokuussa), niin lanteille kiskasin pitkän colitsipaidan. Toi tekstiosio on siinä paras. Mulla oli viime vuonna kans Blockeissa toisena päivänä lanteilla colitsipaita. Vois laittaa tänne huvin vuoks kuvii viime vuoden festareista, se oli joskus itseasiassa tarkotuksenakin. No eniveis, Addut jalkaa, kultaset blingit ylle, letit päähän (tein muute ekan kerran noi hollantilaiset letit) ja festeilemään.

Meinasin oikeesti jo ostaa perjantaille lipun: siel ois ollu just isot jenkkiläiset nimet ja JVG, sillon Tampereel varmast tarkenee! ;) Nyt kun kaikki festariasuideat on tuotu näytille, niin on taas aika kiittää siskoa kuvista (Kiits<3) ja varsinkin teitä kaikkia ketkä ootte käyneet ahkerasti lukemassa ja kommentoimassa. Tuli ihan sellanen fiilis et näitä kannattaa tehdä jatkossakin. Thank you all! :)

4 kommenttia

 1. Superkiva asu! Voisin niin kuvitella sut festareille noi päällä :D! Noi letit varsinkin on aivan ihanat ♥!

  ♥:llä: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, kiitos!! Ihana kommentti <3 ja tykästyin kyl itekki noihi letteihi :)

   Poista
 2. Ihana asu! :-) Festariasujen miettiminen sai mulla melkeen kyllä harmaat hiukset kasvamaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) joo tiedän tunteen. En ite ees lähteny festareille koko kesänä ja näittenki miettimisest sai jo tarpeeks harmaita :D

   Poista

Iso kiitos kommentistasi! <3