Lehtihaastattelu

Mua haastateltiin paikalliseen lehteen, Etelä-Saimaaseen, huhtikuussa mun blogista sekä sosiaalisesta mediasta ja tämän kuun alussa juttu julkaistiin lehden juhlanumerossa. Olin tosi otettu ja tosi kummissani, ihmettelin miten blogini oli löydetty kaikkien muiden joukosta. Kaikista eniten olin kuitenkin innoissani. "Mitä hittoa, musta tehdään lehtijuttu!" En voi vieläkään ihan tota kaikkea käsittää, mähän vaan kirjotan tänne ihan harrastuspohjalta ja vielä aika harvoinkin. (Asia korjaantunee valmistumisen jälkeen.) Musta on tosi kiva huomata, että lukijoita - tai ainakin vierailijoita - on tullut paljon lisää. Tervetuloa kaikki! :)

Kuva: Otto Ponto
Jos et ole lehtijuttua vielä lukenut, pääset lukemaan sen Etelä-Saimaan nettisivuilta.

PS. Ajattelin ekaa kertaa ikinä nyt tässä samalla kysäistä, että onko teillä mitään postaustoiveita? Laittakaa vaikka anona tohon alas kommenttia! :)

5 kommenttia

 1. Kun puhuit viimepostauksessa luottomeikeistä ni niistä? :) reseptit kelpaa myös, varsinki kalaruuat. Osaan paistaa kalapuikot ja lohisuikaleet pannulla, that's it. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ounou, taas nää tuli tuplana! :o Luottomeikeistä kävinkin saman tien väsäämään postausta ja reseptejäkin voisin laittaa. En kyl tee melkeen ikinä kalaruokaa kotona, korkeintaan porkkanalettujen täytteeks jotai lohi-, tonnikala- tai katkaraputäytettä. Ehkä teen niistä jonkun kivan ohjepläjäyksen! :)

   Poista
 2. Kun puhuit viimepostauksessa luottomeikeistä ni niistä? :) reseptit kelpaa myös, varsinki kalaruuat. Osaan paistaa kalapuikot ja lohisuikaleet pannulla, that's it. :D

  VastaaPoista
 3. Vautsi vähänkö kiva toi lehti juttu! :)) Kysymyspostaukset ja linkkaa blogisi postaukset on aina tosi kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänks! :) Kysymyspostaus vois ollakin kiva toteuttaa, en oo kertaakaa sellasta vielä tehnykää :)

   Poista

Iso kiitos kommentistasi! <3