Festariasuja - Ilosaarirock

Olin jo päättänyt kesän alussa et tää kesä vietetää nenä kiinni kirjoissa ja opparia raapustaen. En suunnittele mitään reissuja, en lähde matkalle, en festareille, en mihinkään. Ehkä vähän yliammuttua, mut aattelin oikeesti et ihan hyvin saan käytettyä energiat vaan töihin ja oppariin. No nyt kun toiminnallinen on taputeltu ja raportti (edelleen) edessäpäin - kolme kirjaa luettuna - alkaa vahvasti näyttää siltä että en silti pääse tavoitteeseen. Mikä ei yllätä sinällään yhtään, en oo pitkään aikaan ollut se ihminen joka saa kaiken vietyä nohevasti loppuun saakka. Joku vois sanoo, et luovuttaja. Ja siltä tää vähän tuntuukin. Onks siellä muita, jotka ei vaan saa otettuu itteään niskasta kii. En tarkota vaan koulua, vaan kaikkea! Haluis vaa mennä useesti sieltä mistä aita on matalin. Tää on ehkä tällä hetkellä inhottavin piirre itessäni. En tykkää siitä yhtään. Enkä tiiä miks en osaa ajatella siltäkään kantilta, et valmistuminen taas siirtyy ja sillon siirtyy myös palkan nousu. Mikä automaattisesti vaikuttaa siihen, mitä mulle jää käteen. Argh, miks en osaa tehä tälle mitään!!Ja sitten kun avautumiset on saatu pois päiväjärjestyksestä, niin asiaan! Eli kolmas festariasu. Ilosaarirock 2009 oli mun ekat viralliset festarit. Olin 17, lähettiin mun kaverin kanssa sinne periaatteessa kahestaan vaikka perillä olikin iso porukka tuttuja, joitten kaa leiriydyttiin. Meil oli iso kuuden hengen teltta kahestaan käytössä ja muistan miten jo ekana yönä, joku random yritti änkee meiän viereen nukkumaan. (Hyvää mainosta uusille festarikävijöille :D) Muistan pieniä kivoja yksityiskohtia tolta reissulta - harvalta festareilta on jäänyt niin tarkat muistot mieleen - mutta ehkä ne ekat festarit muistaa parhaiten. :)

Valkoset pisteet hiuksissa - valopilkkuja
Ilosaariasun aattelin pitää yksinkertasena. Näillä voi rötvätä kunnolla (miinus kenkiä varjelisin pieneltäkin lialta). En edes lisännyt tähän kaveriksi koruja - voi myös johtua siitä, et nää kuvat otettiin meiän mökiltä juhannuksena. Eli en ottanut sinne mitään mukaan. Mut koska maihareissa on kultaset detaljit, niin yhdistäisin tähän varmaan kultasta. Tuo aktiivisuusrannekekin sopii yllättävän hyvin.


Takki // tilattu Nelly.com (ehkä aito, vanha armeijatakki Saksasta?)
Pitsitoppi // Pieces (uusi)
Toppi ja shortsit // H&M
Maiharit // Fanny Lyckman for Estradeur
Aktiivisuusranneke // Garmin (uusi)


Ilosaarirock järjestetään tänä vuonna kuin kohtalon oikusta samoina päivinä kuin vuonna 2009: 17. 19.7. Tänä vuonna menisi ainakin kattomaan Damian Marleyta ja Big K.R.I.T:iä ja hengailisin Rentolavalla hyvis vibois :D Kuuntelisin ainakin soittaako Roope Salminen ja Koirat Madafukin darran ja laulaisin tunteella Kasmirin Vauvoja. Ehkä siellä nähään myös SAARA!

KUKA OOTTAA HUOMENNA KLO 8.30 YLEX:LTÄ BLOCKFESTIN YLLÄRIESIINTYJÄÄ??
P.S. Jos se on Eminem, niin taidanpa jonottaa torstaina lippuja Tiketistä!

3 kommenttia

 1. Hei no worries, täällä yksi koululuuseri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks miu kaikki kommentit tulee tuplana.

   Poista
  2. Onneks en oo ainut. Katoin muute kans et innoissaa vissii kirjottelet, ku useemman saman kommentin oot jättäny :D

   Poista

Iso kiitos kommentistasi! <3