Kevään ostoksia

Oon koko kevään elänyt suht tiukalla budjetilla, kun muutin uuteen kämppään ja asuinkustannukset nous julmetusti. Ajattelin että ostan vain jos jotain tarvitsen, mutta nyt kun ajattelin tehdä postauksen kevään hankinnoista, niin onhan noita vaatteita kertynyt nyt aivan saakelisti. Okei, osa on ostettu toukokuussa sen jälkeen kun olin taas rahoissa (Ah, osuuskuntarahat<3). Kuvia ja tavaraa on enemmän kuin laki sallii, joten aloitetaan äkkiä!



H&M:n paketista tuli maaliskuussa pari paitaa: harmaa trikoopaita, syväänuurretulla kaula-aukolla ja tummansininen neule, jossa on nuo kivat resorit. Siinä on myös aika syvä kaula-aukko. Harmaa paita oli vain 4e ja t.sininen jonkun 16e.


Nyt kun kävin miettii, niin tajusin et näist on varmaan suurin osa H&M:stä, mut niin on muutenkin varmaan suurin osa mun vaatteista. Tää ihana takki oli alennuksessa 12e! Oisin oikeesti halunnut vaalean mut se ei ollu alennuksessa, joten köyhänä otin tummanharmaan - not a bad decision!


Lisää H&M:n alennuksia, tän ostin toukokuussa kympillä (vai olikoha kuitenki 15?). Ihana ihana ihana pitsikimono hapsuilla!! Love it! <3

Vielä lisää H&M:ää, tää ei ollut kuitenkaan alennuksessa. Olin jo pidemmän aikaa aatellut että ostan kaappiini joitain must-have vaatteita, jotka ois mahollisimman ajattomia ja kestäviä. Ja koska mulla ei ollut mustaa bleiseriä (nyt ihmettelette varmaan et miten voi olla mahollista :D), niin olin ajatellut sellasen hankkia. Tää on sellasta kivaa paksua trikookangasta, joka istuu ihan mielettömän hyvin. Tykkään noista vetoketju-yksityiskohdista, ja just siitä istuvuudesta. Ihan täydellinen bleiseri vaan neljälläkympillä!


Sit vähän eri kauppoja kehiin. Nää on Only Playn colitsit, jotka tilasin Stockan Hulluilta Päiviltä. Nää istuu paremmin kun mitkään muut mun collarit, mut koska mul onkin kaapissa nyt ainakin neljät harmaat colitsit niin joistain pitäis luopua. En oo vaa viel päättäny et mistä! :D


Näistä tuo valkoinen peplum on näkynyt myös Real Outfits -kuvissa. Ostin sen alennuksesta Kappahlista, mistä en yleensä osta yhtään mitään. Tollanen peplum oli kuitenkin hakusessa, joten se kun löytyi niin mukaanhan se lähti. Tuo musta trikoomekko on Seppälästä. Siinä on vähän mesh-yksityiskohtia (aloin just vihaamaan tota sanaa, kertokaa millä ton voi korvata :D), ja oikeestaan ne teki siitä mielenkiintoisen. Käyttämätönhän se vielä on, tohon ei nimittäin möhömahalla pukeuduta! :D


Harmi, että tää kuva on näin paska. Tää on nimittäin ihana hennonkeltainen toppi oikeesti. Se on ilmavaa sifonkityylistä matskua ja siinä on takana kiva leikkaus (jota ei tietenkään tullut kuvattua sitten kameralle). Mikä kaikki voi kuvatessa mennäkään pieleen?
Enivei, tää lähti kahellakympillä Ginasta.


Nää housut vilahtikin yhdessä maaliskuun Real Outfits postauksessa. Ihanan väljät H&M:n (taas kerran) housut. Näis on vaa se huono puoli, et nää lörähtää aika nopeesti jos istuu paljon ja polvet on koukussa. Mut oikeen hyvät, jos seisoo koko päivän :D Näitä on muuten monessa eri värissä henkka maukassa, ja hintaa vaa naurettavat kymmenen euroa..


Toinen Hullujen Päivien vaatetilaus oli tää Piecesin pitsitoppi. Omistin jo valmiiks yhen luonnonvalkosen ja oranssin (eivät oo kyllä samaa merkkiä) pitsitopin ja aattelin että pitäähän nyt mustakin olla. Tässä on ihana tuo helma, ja päälläkin tää on oikeestaan paljon hienompi ku ne edelliset.


Uusin näistä ostoksista on tää BikBokin toppi. Olin jo kävelemässä ko. kaupasta ulos kun näin tän kaunokaisen ja pakko se oli ottaa mukaan. En ees jaksanu mennä enää sovittaa, vaan nappasin tän vaa rekistä ja marssin kassalle. Perfect! Tässä on kiva selkämys, josta menee noita naruja kivasti tolleen. Hyvä bloggaaja muisti ottaa taas selkämyksestä kuvan (hyvä anette, hyvä!) :D


Nääkin on suht tuoreita ostoksia parin viikon takaa. Tollasta mustaa pooloa oon jo hamunnut pidempään, mulla oli joskus lukion ekalla sellanen ruskea, mut se on jo kadonnut johonkin. Tuo on kuitenkin niin klassinen vaate, et pakko sekin oli hankkia kun alennuksella Seppälästä sai. Tuo raitapaita oli H&M:ssä alessa. Omistan jo tota samaa paita sellasella ohuemmalla sini-valkoraidalla, ja eiköhän se ollut aika arvattavissa että tossa iski nuo harmaat raidat. Suosittelen kyllä näitä H&M:n joustavia kauluspaitoja, ne on niiiin hyviä!!


Tääkin paita on tuttu sieltä Real Outfits -osioista. Tän ostin sillon Cubukselta samaan aikaan kun ton kaulakorun Glitteristä. Kello ei ole kuvausrekvisiittaa vaan ostos Lidlistä!!


Siinä vielä parempi lähikuva korusta ja kellosta. Tykkään kellon korukivi-yksityiskohdista. Siinä on muuten silikoninen ranneke.

Oon ostanut mun vähän yli kuukauden kestäneen Kookenkä-uran aikana jo neljät kengät, joista saatte kuvamateriaalia erikseen eräässä postauksessa. Näitten lisäks tajusin just että mulla on ainakin uusi hattu, josta ei oo kuvia, uus Kappahlin mekko, suorat housut ja ainakin yks kaulakoru sekä Glitterin tatskat. Katotaan jos niistä vaikka laittasin jonkinlaista kuvaa tänne myöhemmin. Tai vaikka tonne instaan - huomasittehan että blogini insta-tili sulkeutuu ja mua voi seurata jatkossa yhdeltä tililtä @anegram. Kaikki seuraamaan! :)

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Eikö ole ihana, en ymmärrä miten löysin jotain tollasta alesta, kun yleensä en löydä niistä juuri mitään. :o :)

      Poista

Iso kiitos kommentistasi! <3