Festariasuja - Ruisrock

Sain jostain päähäni idean tehdä postaussarjan festariasuista. Asuista, joita mä laittasin kyseisille festareille. Aattelin, että hei, täähän on hyvä idea. Koska tästä voi oikeesti olla apua jollekin, joka pähkäilee vielä festariasujaan tän kesän festareille. Teen kokonaisuudessaan kuusi postausta, kuusi asua, kuusille eri festareille. Viidellä näistä oon ite käynyt, mutta tän sarjan alotan sellasella, jossa en oo ite vieraillut. Eli otsikostakin voinette päätellä - Ruisrockista.

Tämä Turun oma festari päätyi tähän sarjaan mukaan oikeastaan vaan siksi, että keksin ensin ko. asukokonaisuuden ja se tuntui ihan ruissiasulta. Kyseinen festari järjestetään viikon kuluttua eli 3.-5.7 Turun Ruissalossa, joten sinne suuntaavat toivottavasti saatte jotain apua tästä postauksesta :)
Ruisrock-asukseni kokosin siis seuraavaa:
Perus, valkoinen mekko // H&M
Pitsikimono // H&M
Villakangashattu // H&MTennarit // Halti (Tähän asuun olisin mieluusti yhdistänyt korkeavartiset mustat conssit - jos sellaiset omistaisin)
Paljon koruja // Gina Tricot ja H&MHuvittavaa katsoa taas tuota listaa, kun lähestulkoon kaikki on H&M:stä. Mutta minkäs sille mahtaa - paljon kun ostaa, niin halpa houkuttaa :D Itsehän en ole suunnitellut käyväni missään festareilla koko kesänä, joten kiva että voi fiilistellä edes näin kuvien muodossa.  Eräs postausidea käväisikin mielessä, liittyen kesäsuunnitelmiin, niitä postauksia kun on nyt näkynyt joka paikassa. Siitä tulisi tosiaan vähän erityylinen, kun mun ainoa suunnitelma tälle kesälle on suorittaa opinnot loppuun. -.- Katsellaan sitä postausta myöhemmin.

Tässä tuli nyt samalla esiteltyä myös tuo mun uusi hattu (ah, love it <3) ja tossa kaulakorusekamelskassa voitte nähdä mun uuden kaulakorunkin. Se on tuo toisiks ylin, hopeaketju, jossa on keskellä tollanen pieni putkilo (mitkä selitykset!) Sellanen oli siis ensimmäinen kuudesta. Seuraava tuleekin jo tuota pikaa, instassa seuraavat ovatkin saaneet jo vähän sneak peekia parista seuraavasta asusta! Kannattaa seurailla ;)

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3