Tammikuun suosikit!

Oh man! En oo tehnyt suosikkeja aikoihin.. Viime kuussa tuntui vaan olevan niin paljon asioita mistä pidin, joten täältä pesee. :D

1. Meikit
Aloitetaan helpoimmasta eli meikeistä. Tammikuun lempparimeikkeihin ylsi Baby Lipsin Dr. Resque Menthol -huulirasva, IsaDoran peiteväri-paletti ja H&M:n vaaleansininen kynsilakka. Huulirasva on ihanan raikas, hoitava eikä jätä mitään väriä huuliin. Mun on pitänyt kyllä aika ajoin vaihdella mun huulirasvaa, välillä päivän mittaankin useammin. Mutta tätä käytän kyllä joka päivä (ainakin) jossain määrin. Peiteväri-paletin tilasin Bangerheadilta (*klick*) ja oon ollut ihan mielettömän tyytyväinen. Paletti sisältää siis tumman ja vaalean peitevärin, tummille silmänalusille omansa ja hiukan glitterisen highlighterin. Kynsilakka kuivuu todella nopeesti, jättää tasaisen ihanan sävyisen värin ja kestää kynsissä myös suhteellisen kauan(hm lakaksi). V.sininen on kuitenkin periaatteessa kausisävy, joten onneksi tää löyty näin sopivassa pienessä pullossa.


2. Kasvohoito
Kasvojen hoitoon ylsi vain muutama suosikki. Dermosilin Choco päivä- ja yövoiteet tuoksuu aivan ihanasti suklaalle, ja pitävät ihon todella pehmeänä. Tykkäsin myös noista purkeista tosi paljon. Lumenen kosteuttava kasvonaamio saapui tammikuun Livboxissa ja vei heti mun sydämen, raikas mustikan tuoksu ja hoitava lopputulos takasivat sille paikan tässä postauksessa.


3. Ihonhoito
En tiedä miksi hajuvesi laskettaisiin ihonhoitoon, mutta mun maailmassani näköjään nyt lasketaan! :D Tää on mun eka VS:n body mist, jonka tilasin ihan spontaanisti samalla kun ostin toisen (eri tuoksuisen) putelin siskolleni joululahjaksi. Tykkään kookosen ja vaniljan yhdistelmästä, raikas tuoksu! LV:n jalkavoide ilmestyi joulukuun Livboxista ja olenkin käyttänyt sitä ahkerasti siitä asti. Voin kertoa että eron huomaa!! Ja tämän atoopikon lempiasia suihkussa on Doven suihkuvoide. Tää on jo aika vanha, mutta hoitaa hommansa tehokkaasti eikä kuivata ihoa ollenkaan. Täydellisyyttä! <3


4. Ruoka
Olisin voinut tehdä melkein oman postauksen tästä Clipperin Detox-teestä, mutta onneksi hehkutus onnistuu samalla tätä postausta tehdessä. Oon juonut kohta nää kaikki 20kpl, Otan yleensä kupillisen aamulla ja päivä lähtee hyvin käyntiin. En osaa sanoa onko tästä ollut suoranaisesti apua, mutta ainakin maistuu teeksi ihan hemmetin hyvälle (yleensä käytän teen kanssa hunajaa, mutta tämä menee ihan tällasenaan).  Toinen lempiruoka tai voisi sanoa, lempisnacki, on riisikakut. Näillä on ollut helppo korvata vaikka riisin keitto, tai vetää aamun hiilarit ennen salia. Nams! Ja tietenkin suolaamattomana versiona (vaikka juustoriisikakutkin maistuis..)

EDIT // Tee todellakin toimii: ei ollu makeenhimoa, aineenvaihdunta toimi paremmin ja veikkaan et turvotti vähemmän! :)


5. Vaatteet
Tammikuun vaatetus oli suhteellisen rento. Oon oikeestaan vaan hengaillut kotona, tehnyt kouluhommia ja käynyt välissä salilla tai jumpassa. Joten eipä ole hirveästi tarvinnut (jaksanut) panostaa vaatetukseensa. Lemppareiksi muodostuivat siis uusi burgundinvärinen pipo Ginan alennuksista ja Cubuksen hyyyyvin löysät collarit. Ihan mahtavat olohousut.


6. Kengät
Ja koska en siis oo panostanut vaatteisiin tammikuussa niin en oo kyllä juuri kenkiinkään. Sisällä mulla on ollut jalassa mun ihanat tossut, ne lämmittää niin mukavasti. Ja ulkokenkinä oon käyttänyt varmaan melkeen joka kerta mun Timbaland-vaikutteisia talvikenkiä (kuvasta näky, kun matsku alkaa jo hajoilla tuolta kärjestä :< ).


7. Takki
Bik Bokin alesta löytyi mun uusin takki, hintaa tais jäädä naurettavat 30euroa (pari viikkoa aikasemmin hinta oli jtn 60-70euroo). Tässä on tosi lämmin ja paksu vuori, ja tästä tuli kertaheitolla lämpimin takki mitä omistan. Eipähän tarvii enää palella tuolla pakkasessa!!


8. Välineet
Tää kameranjalka oli pakko lisätä listalle. Huomasin ite heti tän ostoksen jälkeen miten mun kuvien laatu parani. En ymmärrä, miten oon vetkutellut niin kauan jalan ostamisessa! Ostin tän Kodin1:stä, hinta oli alle 20euroa. Suosittelen, jos haluut halvan mutta hyvän kameranjalan! Tässä on kolme eri korkeustasoa säädettävänä jaloissa + alustan saa vielä pyöritettyä reippaasti ylöspäin. Kahvalla käännetään eteen ja taakse, alusta liikkuu myös niin että saat kameran joko vaaka- tai pystyasentoon. Ehkä tää on vähän hepponen kun vertaa kalliimpiin kavereihin, mutta mulla hoitaa ainakin hommansa mallikkasti.


9. Urheilu
Tänään just keskustelin S:n kanssa lapsuuden urheiluharrastuksista. En itse harrastanut mitään tiettyä urheilulajia ennen seiskaluokkaa, jolloin aloitin vuoden pituisen urani NST:n salibandyjoukkueessa (jos ei lasketa että sitä ennen olin sählykerhossa ja edustin kouluamme sählyn koulujen välisissä). Olen huomannut, että se on vaikuttanut siihen mitä nykyään ajattelen liikunnasta tai oikeastaan siihen miten usein sitä harrastan. Muutamana keväänä peräkkäin olen innostunut kovasti treenaamisesta, viime kesänä sain muutaman kuukauden aikana huikeita tuloksia (ainakin jos vertaa siihen että treenasin vain kotona), mutta kun olen saanut itseni kuntoon, olen jättänyt leikin kesken. Siksi otin tämän vuoden tavoitteeksi pysyä kunnossa koko vuoden.

Nyt olemme kaverini kanssa käyttäneet liikuntalahjakorttiamme kolmen viikon ajan. Kolme kertaa viikossa salille ja muutamia jumppia olen myös käynyt kokeilemassa. Olen rakastunut saliin!! Pystyn treenaamaan myös kotona, mutten yhtä pitkäjänteisesti tai innostuneesti. Siksi olenkin ruvennut ahdistumaan kun tajusin että korttia on jäljellä enää kaksi viikkoa!! :( Koska tuleva kevät näyttää taloudellisesti kohdallani todella niukalta, niin joudun jättämään haaveeni salikortista nurkan taakse odottamaan ja joudun tyytymään kotitreeneihin. Toivon että saan luotua itselleni siitä jonkinlaisen rutiinin ja saan pidettyä yllä sitä kuntoa jonka olen salilta nyt hankkinut. En olisi ikinä uskonut että musta tulee salityttö! :)


10. Väri
Viimeisenä ehkä hieman random-aihe. Väri. Harmaa. Kyllä, harmaa!! Oon ihan hurahtanut harmaaseen. Tilasin joulukuussa Ginalta ison paketin ja kun sain sen kotiin, tajusin että kaikki oli yhtä tuotetta lukuunottamatta harmaata. Tilasin H&M:ltä uusia bikineitä, tilasin yhdet harmaat. Mulla on ens kuun alussa muutto, ja oon jo miettinyt millaisen sisustuksen haluisin. No harmaan tietty! En osaa selittää mistä tää hurahdus johtuu, mutta toivon ettei se mene hetkessä ohi. Harmaa on ehkä todella tylsä (ei minusta) ja neutraali, mutta ehkä se neutraalius onkin se mikä siinä koukuttaa. Varsinkin näin talven keskellä, kun mitkään kirkkaat värit eivät sytytä. Sitten voi lohduttautua harmaan syleilevillä sävyillä.


Minkälaisia suosikkeja teillä oli tammikuussa? :)

4 kommenttia

  1. Ite koukuituin vihreesee teehe. Mitä helvettiä :D alotin teen juonnin ylipäänsä vast iha loppuvuodesta :D ja tulin riippuvaiseks semmosist kirkkaanpunasist fleecehousuista, mitkä on lojunu käyttämättömänä kaapissa useemman vuoden. en enää ees käytä kotona muita :D:D miten ton detoxteen ois tarkotus vaikuttaa? Oon iha kujal kaikist tämmöistä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli muuten yhet fleecepökät mitä käytin koko aja niil hirmupakkasil. :D Toi tee puhistaa elimistöä, vähentää turvotusta, auttaa ruuansulatusta, vähentää makeanhimoa, piristää, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja auttaa kilojen pudottamisessa. Lähinnä ite huomasin ton aineenvaihdunnan nopeutuneen ja et olin tosi pirtee. Pitää vissii ostaa uus paketti! Ja Ella tuo on muuten kofeiiniton! :D

      Poista
    2. Hmmmmm pitänee laittaa ostoslistalle tuo, jos vaikka pääsis tuosta suklaakoukusta irti... :D

      Poista
    3. Hei, Clipperillä on muuten myös uniteetä. Meinasin ostaa sitä tänää mut löysinkin sitä kerma-karpalo Rooibosta! Luulis et sekin on myös kofeiiniton ;)

      Poista

Iso kiitos kommentistasi! <3