TT: Healthy Sexy Hair - Soya Want it All 22 in1

*Postaus on toteutettu yhteistyössä Kampaamo Parturi Net:n kanssa ja sisältää tuotesijoittelua!*


TT? Mikä ihmeen TT? Noh, keksin sen just äsken! Se on lyhenne tuotetestauksesta :D Eli tästä edespäin postaukset, joissa testaan varta vasten jotain tiettyä tuotetta, alkavat otsikossa lyhenteellä TT. Katotaan vaan, kun unohdan ens kerralla kirjoittaa sen siihen....

Olin tylsä, enkä jaksanut keksiä otsikkoon mitään nasevaa nimeä, joten mennään tuotteen omalla nimellä. Varmaan aika moni tuntee brändin Sexy Hair, ja varsinkin heidän ehkä kuuluisimman tuotesarjansa Big Sexy Hair. Pääsin itse kokeilemaan nyt saman valmistajan eri sarjaa: Healthy Sexy Hair!


Tää on periaatteessa hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka antaa nimensä mukaisesti 22 eri hyötyä hiuksille: lämpösuojan, suojaa ulkoiselta kosteudelta, ravitsee, antaa rakennetta, kosteuttaa hiusta, korjaa, antaa kiiltoa, tekee hiuksista sileät, suojaa väriä, avaa takut, antaa hiuksille elastisuutta, suojaa ilmastolta, vähentää sähköisyyttä, anti-aging, tekee hiuksista suoremmat (anti-frizz), rauhoittaa, vahvistaa, helpottaa muotoilua, korjaa hiusvaurioita, keventää, pohjustaa (?) ja suojaa uusilta hiusvaurioilta.
Tämä siis lähes suoraan suomennettuna Sexy Hairin sivuilta TÄÄLTÄ!
Pesin ensin hiukset normaalisti: Cutrin Reflection Color Boost -shampoolla ja Four Reasonsin Repair Treatment-hiusnaamiolla. Tämän jälkeen pyyhekuivasin hiukset ja annoin niiden vähän vielä kuivahtaa (vasen kuva). Suihkutin Soya Want It All -hoitoainetta, ja harjasin hiukset. Annoin vielä hiusten kuivua hetken (oikea kuva). En käyttänyt muita muotoilu tuotteita tai käynyt suoristamaan hiuksia. Ero ei näy ehkä nin selvästi kuvissa, kuin miltä se tuntui hiuksissa! Hiukset oli niin paljon terveemmän tuntuset, ja varsinkin näin muutaman kerran käytön jälkeen huomaa jo selkeen muutoksen. Plussaa tuo aivan mahtava hedelmäinen tuoksu! :)

Suosittelen tätä kyllä ihan jokaiselle, joka etsii itselleen täydellistä hiuksiin jätettävää hoito-ainetta. Tässä on nimittäin jokaiselle jotakin. Ja näillä talvikeleillä, kun hiukset tuntuu kihartuvan ja sähköistyvän niin helposti, niin apua tosiaan tarvitaan! :) Kannattaa kysellä lähimmäisestä kampaamoista tätä, netissä en törmännyt kuin Ultassa ja Sexy Hairin omilla sivuilla (*klick* ja *klick*).

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

2 kommenttia

  1. Kuulostaa hyvältä. Itsellä todella kuivat hiukset, joten tää kuulostaa kyllä todella hyvältä. Kuvista huomaa myös eron, oikeanpuoleisessa kuvassa ei ollenkaan kuivannäköiset :) harmi kun tätä ei saa tilattua suomenkielisiltä sivustoilta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä oikeasti kokeilemaan. Taidan nimittäin ite jättää kaikki muut hoitoaineet ostamatta, ja kääntyä tämän puoleen, niin monta hyötyä yhdessä putelissa! :) Hyvä että ero näkyy kuvissa, aattelin että tossa jälkimmäisessä ei näy niin selkeästi se sileys! Mut hyvä jos sen siitä erottaa :)

      Poista

Iso kiitos kommentistasi! <3