TT: Big Sexy Hair - What a Tease, Backcomb in a Bottle

*Postaus toteutettu yhteistyössä Kampaamo Parturi Net:n kanssa ja sisältää tuotesijoittelua!*

Toinen tuotetestaus käynnistyy! Tällä kertaa tavoitteena saada megatuuheat hiukset näiden lättänöitten tilalle ja sainkin Net:stä täydellisen tuotteen tätä varten. Minulla on ilo ja kunnia kertoa, että latistuneet hiukset on nyt selätetty! :)


Tällä kertaa pääsin testaamaan Big Sexy Hairin tuuheuttavaa hiussprayta. Eli samassa tuoteperheessä pysytään! Tästä saa kampaukselle ihanasti nostetta ja tukea. Niinkuin nimikin sanoo, niin tää on kuin tupeeraus pullossa! :) Tuote sisältää laajenevia ainesosia, jotka kohottaa ja tuuheuttaa hiuksen rakennetta.
Tätä saa ostettua hyvin varustelluista kampaamoista (kuten Net:stä) tai esimerkiksi Stockalta hintaan 26€/150ml. Ei kovin paha hinta, sillä tätä ei tosiaan tarvii kerralla paljoa suihkuttaa!


Sitten itse tuotteen käyttöön. Alussa näköjään hieman surumielinen ilme, kun hiukset ovat niin latistuneet (:D)! Pesin edellisenä päivänä hiukset ja suihkun jälkeen käytin Healthy Sexy Hairin hoitoainetta. Illalla laitoin vielä Bonacuren Oil Miraclen hiusöljyä latvoihin ennen nukkumaanmenoa. Ennen tätä kuvaa harjasin hiukset Tangle Teezerillä, käytin Pantenen lämpösuojaa ja suoristin sekä käänsin hiusten latvat. Mulla on muutenkin latvoissa enemmän tuuheutta - varsinkin nyt kun en ole värjännyt juurikasvua moneen kuukauteen - mutta kääntämällä latvat sain niihin vielä vähän lisäboostia.


Sitten tupeerasin hiukset yksi puoli kerrallaan (3 osaa: oikee, vasen ja taka) mun Babylissin suht tuoreella tupeerauskammalla (saa mm. Bangerheadilta)! Yhden osion tupeerattuani suihkutin What a Tease -hiussprayta tupeerauksiin. ÄLKÄÄ missään tapauksessa ravistako pulloa! Muita hiussprayta ravistetaan, mutta tätä ei todellakaan saa. Joten olkaa varovaisia sen kanssa!

Sitten osio kerrallaan loppuun ja hiukset ovat valmiit. Muutama karva näköjään kuvien perusteella pitää oikoa vielä hiuslakan kanssa alas, mutta muuten kampaus on redi! Eikä yhtään hullumman näköinen vai mitä? :)


Tässä vielä kampaukseen käytetyt tuotteet ja välineet. Eli What a Tease -tupeeraussuihke, Pantenen lämpösuoja, Bonacuren hiusöljy, Babylissin tupeerauskampa ja Tangle Teezer. (Healthy Sexy Hair -hoitoaine jäi nyt kuvasta pois.) Musta tää helpotti latistuneitten hiusten ongelmaa tosi paljon, eikä tähän mennyt varmaan 5 minuuttia kauempaa! Nyt tää kampaus on ollut päässä ehkä noin tunnin verran ja vielä on paikallaan! :) Näillä hiuksilla on hyvä lähteä kaverin valmistujaisiin!


2 kommenttia

 1. Oon utelias kuulemaan, pysykö tupeeraus ton avulla pidempään? Oon jo kauan ettiny jotain, millä oma tukka pysyisi kuosissa vähän pidempään kun siihen asti, että astuu ulos ovesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän pitäis ainakin olla tehokkaampi kun markettiversiot, mut ite oisin ainakin voinut heittää tohon päälle vielä jotain kestävää lakkaa. Just tona päivänä nimittäin tihutti ulkona aika kivasti, joten kun tulin pihalta niin olihan se jo vähän lässähtänyt! :(
   Voi johtua myös siitä etten osaa käyttää tota oikein (tai tarpeeks) tai siitä että on niin liukkaat hiukset! Suosittelen kyselemään enemmän vaikka kampaajalta, saattavat osata antaa parempaa neuvoa siitä, että toimiiko sun tukkaan! :)

   Poista

Iso kiitos kommentistasi! <3