Mitä blogeja luen?

Moikkulii! Oon pitkään jo aatellu et tekisin erillisen postauksen siitä, mitä blogeja mä ite luen. Listasin tähän ehkä ne tärkeimmät ja luetuimmat blogit. Veikkaisin että mun bloggerin profiilissa näkyy kaikki blogit, joita julkisesti luen ja sieltä voitte käydä katsomassa loput jos kiinnostaa. Näitä blogeja mä kuitenkin tällä hetkellä luen säännöllisesti.Aloitetaan mun elokuun Girl crushista (jutun voit lukea täältä) eli Angelica Blicksistä. Angelican blogia oon lukenut noin vuoden päivät ja tämä naikkonen kirjoittelee tuolta meidän länsinaapurista eli Ruotsista. Blogin aihepiiri on muoti ja mielestäni ehkä yksi vaikuttavimpia sekä ammatimaisimpia blogeja, mitä luen. Jos tykkäät blogeissa eniten inspiroivista ja tyylikkäistä asukuvista, niin tämä on ehdottomasti blogi sinulle! Angelica kirjottaa postauksensa sekä englanniksi että ruotsiksi.


Anniina's diarya olen lukenut siitä asti, kun tein oman blogini ja blogger-profiilini. Anniina kirjoittaa lifestyle-blogia, jossa sivutaan vaatteiden, kauneudenhoidon ja urheilun lisäksi myös aiheita koulusta, sisustuksesta ja vapaa-ajasta. Monipuolinen blogi niille jotka tykkäävät lukea myös suht pitkiä tekstejä.


Annika O. on mun lukulistalla yks uusimmista tulokkaista. Oon kyllä aiemmin käyny muutamia kertoja lueskelemassa Annikan blogia, mutta vasta hiljaittain lisäsin blogin omalle listalleni. Annika kirjoittaa lifestyle-blogia, joka kuitenkin painottaa minun sekä muiden vaatefanaatikkojen iloksi paljon myös muotia.


Kiran Blond Rivets -blogia olen lukenut alusta asti, kun Kiran sisko Strictly Stylen Hanna siitä vinkkasi. On ollut ihanaa nähdä, miten nopeasti Blond Rivets pääsi siirtymään Ellen alle ja miten suosittu koko blogista on muutenkin tullut. Kiran blogissa rakastan inspiroivia asukuvia ja tarkkaa, tunnollista jälkeä, jota se aina noudattaa. Blogista löytyy myös paljon asiaa matkustuksesta ja hyvästä olosta pitäville.


Toinen Hannan vinkkaama blogi on hänen ystävänsä Tuulin ja Karoliinan hiljattain aloittama Cloudcuckooland -blogi, joka on saanut myös nopeasti kerättyä itselleen suuren lukijakunnan. Tuuli valittiinkin juuri Elle Style Awardseissa vuoden 2014 Style guruksi. Onnittelut siitä! :) Tämä blogi keskittyy siihen olennaiseen, eli vaatteisiin ja asuihin. Ihanan minimalistinen blogin ulkoasu ja lyhyet tekstit antavat kauniiden kuvien puhua puolestaan. Täydellinen blogi inspiksen hakijoille.


Uskaltaisin väittää, että ruotsalaisen Fanny Lyckmanin pitämä blogi on suosikkini näistä kaikista. Olen lukenut Fannyn blogia noin parin vuoden ajan ja tässä blogissa on mielestäni paljon samaa kuin Angelican blogissa. Inspiroivat kuvat asuista, täydellisen oloiset kuvauspaikat ja ammattimainen jälki. Tässäkin blogissa tekstit on jätetty vähemmälle ja keskitytty isoihin, näyttäviin kuviin. Taas yksi must-blogi inspiraatiota etsivälle!


Kenza on ehkä Ruotsin suosituin bloggaaja. Bongasin naisen blogin joskus muistaakseni Cosmon sivuilta. Kenzalla on myös inspiroivia muotikuvia ja välillä myös pitkiä kirjoituksia, jotka löytyy ruotsin lisäksi useimmiten myös englanniksi. Kenzan blogi on valitettavasti jäänyt minulla nykyään taka-alalle, sillä blogissa on paljon myös postauksia muista aiheista ja jotenkin mielenkiintoni on hiipunut kun muita "parempia" blogeja on tullut esiin. Ajattelin kuitenkin lisätä Kenzan tähän listaukseen, sillä muotipostaukset häneltä ovat silti nykyäänkin kiinnostavia.


Life of Silja -blogin lisäsin listoilleni samaan aikaan kuin Annika O:nkin. Siljan blogia lueskelin satunnaisesti pari vuotta sitten, mutta en ikinä lisännyt blogia lukulistalleni. Noin kuukausi sitten kävin pitkästä aikaa kuitenkin lukemassa Life of Siljaa ja lisäsin blogin tällä kertaa listoille. Hienoja asukuvia ja mielenkiintoisia meikkiohjeita.


Lindan blogin bongasin joskus Facebookista, kun joku kaverini oli käynyt tykkäämässä jostain hänen postauksestaan. Se miksi lisäsin lindan blogin samoin tein listoilleni oli se että tiesin Lindan entuudestaan. Olimme samaan aikaan Haminassa RUK Kurssijuhlassa vuonna 2010, muutaman sanasen taisin vaihtaakin. Anyways, tykästyin Lindan blogiin, joka kertoo aika paljon treenaamisesta, mutta löytyy sieltä myös paljon tyttöhömpötyksiä mm. hiustenlaitosta. Lindan voit bongata tällä hetkellä myös telkkarista, Martina ja hengenpelastajat -ohjelmasta tai oman Hunks-rakkaan Joelin (Ah) kainalosta viilettämässä Helsingin katuja.


Kun Costume-lehti aloitti Suomessa vuonna 2012 ainoana pelkkään muotiin ja kauneuteen keskittyvänä lehtenä, lähdin innookkaana seuraamaan lehden nettiversiota. Sieltä löytyi myös muutama uusi blogituttavuus, mm. Mariannan. Marianna on yksi harvoista seuraamistani bloggaajista, joka kirjoittaa sekä englanniksi että suomeksi ja on hankkinut seuraajia ja ihailijoita ulkomaita myöten. Mariannan blogi on vahvasti muotiin keskittyvä, mutta omaa mausteita myös sisustuksesta, kauneudesta. lifestylestä sekä matkustelusta. Monipuolinen ja katsomisen arvoinen blogi.


Mi Mi Mendineä aloitin lukemaan pari vuotta sitten, sillä kuvamaailma oli hänen blogissaan suht sama kuin ruotsalaisissa lemppareissani. Hieman erilainen, vahva tyyli ja rohkeat kuvat saivat minut lukemaan ja tässä ollaan edelleen. Valitettavasti Mira on todennut, ettei päivitä blogiaan enää yhtä ahkerasti, mutta hänen blogikirjastostaan löytyy varmasti vielä paljon luettavaa uusillekin lukijoille. Pian Californiaan muuttava Mira kirjoittelee varmasti kuulumisiaan Jenkkien matkaltaan ja esimerkiksi Irlannista kiinnostuneiden kannattaa käydä katsomassa postaukset Miran Dublinin reissulta viime kesältä.


Sitten nainen, joka ei esittelyjä kaipaa! Suomen blogitaivaan kirkkain ja tunnetuin tähti, Anna Vanhanen ja Mungolife. Ensimmäinen blogi, jota olen ikinä lukenut. Nainen, joka sai blogillaan minutkin innostumaan tästä hommasta. Nainen, jonka tyylitaju on vailla vertaa. Nainen, jonka postaukset saavat unelmoimaan tulevaisuudesta ja haaveilemaan matkustamisesta. Nainen, joka jakaa vahvasti mielipiteitä. Nainen, jota ihailen! Nuf said!


Lisää uutta verta lukulistallani. Miian Oma Koti Valkoinen -blogi saa minut joka postauksellaan haaveilemaan uusista koristeista, minimalistisella tyylikkyydellään miettimään kodin pieniä yksityiskohtia ja saa myös oman luovuuteni sisustamisen suhteen jylläämään. Itse en ole kokovalkoisen kodin suurin fani, vaikka tähän tyyliin sisustetut kodit ovatkin mielestäni tyylikkäitä ja varmasti kuvastavat kodin asujaa hyvin. Silti saan blogista valtavasti inspiraatiota kun osaan eritellä minua kiinnostavat asiat koko konseptista. Se on minusta parasta mitä hyvä blogi voi jokaiselle antaa.


Sitten pääsemme tämän postauksen toiseen juuri palkittuun bloggaajaan, Strictly Stylen Hannaan. Itse pääpiruun jos mietitään kuinka moneen uuteen blogiin Hanna on minut tutustuttanut. :D Onneksi olkoon vuoden Muotiblogi-tittelistä! Hannan blogi on aina ollut minulle sellainen hyvän tuulen blogi, asut ovat todella asiallisen tyylikkäitä, mutta tämä nainen osaa myös räväyttää! Ihanaa on myös lukea lapsiperheen arjesta ja varsinkin erilaisten juhlien kuvat ovat aina mukavaa katseltavaa. On ollut ihanaa myös huomata Hannan kehittyminen valokuvauksessa, hän kuvaa siis siskonsa asukuvia usein Kiran blogiin ja vice versa. Tämä nainen innostaa näköjään ei ainoastaan tyylikkyyden luomisessa, vaan myös äitiydessä (ei ehkä ajankohtaista, mutta aina on hyvä opetella etukäteen:D) sekä valokuvauksessa!


Sitten päästään viimeiseen blogiin tässä listauksessa! Xenia's dayta olen lukenut varmaan kolmisen vuotta, lähes yhtä pitkään kuin Mungolifeakin. Xenia kirjoittaa lifestyle-blogia, suurin osa postauksista on kyllä muotipainotteista, mutta blogissa vilahtelee usein myös postauksia uudesta vauvasta, koirasta Maxista, sisustamisesta ja vapaa-ajasta. Taas erittäin monipuolinen blogi, mammablogeista tykkääville suosittelen kuitenkin lukemaan Xenian uutta mammablogia, Baby Bear.


Sellaisia blogeja löytyy mun lukulistalta. Suurin osa on (ylläri) muotiblogeja, mutta muitakin onneksi löytyy. Jos siis haluatte käydä katsomassa mun koko listan, niin suosittelen vilkaisemaan mun Blogger-profiilia. Nyt ajattelin käydä siivoomaan, heippa ja hyvää lauantai-iltaa! Muistakaa Putous!! :)


Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3