Lokakuun Livbox: Naisten hyväksi!

Moikkamoi! Lokakuun boksi tipahti luukusta pari päivää normaalia aikasemmin ja voin kertoa että olin niin innoissaan! Olin kuullut etukäteen, että teemana on Roosa nauha ja arvasinkin että boksin sisältö on luultavasti suhteellisen pinkki. Oikeassa oltiin! :)
Kivan pirtee vai mitä? Olin viel enemmän innoissani kun avasin ton boksin, sillä uudet hiusöljyt ja kynsilakat piristää aina (kävin eilenkin ostamassa kaksi uutta kynsilakkaa!)

ACO - FACE young
Kasvorasvoja tulee valitettavasti aina peräkkäisissä bokseissa. Vaikka musta onkin kiva kokeilla uusia tuotteita uusia rasvoja, kun kaikki ei kuitenkaan sovi kaikille, niin silti ärsytti että taas sieltä tuli kasvorasva. Tää on vielä mattapinnan jättävä rasva rasvaiselle ja sekaiholle. Valitettavasti mitä kylmemmäksi ilmat muuttuu ja lähempänä talvea ollaan, niin sitä kosteuttavampia tuotteita tarviin! Tässä oli kyllä mahdottoman hyvä tuoksu, se pitää sanoo! Ja oikeasti niillä joilla on rasvainen iho, niin tää varmast auttaa pitämään sitä jonkun verran kurissa. Tässä on myös salisyylihappoa, joka ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä ja ihohuokosten tukkeutumista, joten plussaa siitä.

BC Oil Miracle - Rose Oil Hair & Scalp shampoo

Shampoota ei muistaakseni ole boksista tullut vähään aikaan, joten tää oli miellyttävä yllätys, En oo vielä kyllä muistanut kokeilla tätä, mutta seuraavalla kerralla sitten. Shampoo sisältää damascena-villiruusuöljyä, joka hemmottelee ja kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa.

EDIT// Tänään aamulla kokeilin tätä ja voin sanoa että hieman kuiva hiuspohjani on tällä hetkellä tosi pehmeen tuntunen. Hiukset tuoksuu vienosti ruusulta, ja lopputulos öljyn kanssa on tosi pehmee ja ilmava!

OSIS+ - Glamination-kiiltokiinne

Tän ku näin niin mun silmät kirkastu. Osiksen tuotteet on tosi hyviä, ja tuote oli kuitenkin suhteellisen hyvän kokonen. Sit luin selosteen ja kirkkaus hävis. "Kiiltokiinne"! Ei oo totta, vihaan kiiltoa antavia hiuslakkoja. Okei, hyvää oli se, että pitoa oli ja se ei tuntunu peruukilta kun sitä laitto. Mut en vaa kestäny sitä kiiltoa, en tykänny yhtään! Tää varmaa lähtee mun osalta jakoon!

Lumene -Arctic Sand kynsilakka, Roosa nauha 
Tästä innostuin silmittömästi! Ensinnäkin, miten hyvään tarkoitukseen tää onkaan kehitetty. Toisekseen, MIKÄ SÄVY! Ja kirsikkana kakun päällä, tää on tekstuurilakka! Eli lakan pinta jää karheaksi, kun lakka on kuivunut. Roosa nauha -sävy on omistettu rintasyövän vastaiselle taistelulle. 

Tuossa vähän kuvaa siitä, miltä tää näyttää kynsissä!
Ja näitä voi ostaa kampanjapakkauksessa tavarataloista ja hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, mm. Anttiloista. Pakettiin kuuluu tän lakan lisäks CC-voide (suosittelen, se on mun lemppari) ja hintaa on 16,90e.

BC Oil Miracle -Rose Oil
Aa ihanaa, vihdoin taas hiusöljy! :) Tässä on shampoon tavoin villiruusuöljyä ja samaan tapaan hemmottelee sekä hiuksia että hiuspohjaa. Tätä on mahollista hieroa hiuspohjaan ennen shampoopesua, kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai kuivien hiusten viimeistelyyn.

EDIT// Hieroin tätä aamulla hiuspohjaan ennen hiusten pesua ja lopputuloksena on silee ja kosteutetun oloinen hiuspohja. :)Kivointa oli kuulla, että jokaisesta boksista lahjoitettiin euro Roosa nauha -keräykseen! Muutenkin oli aika jeba boksi, mites teidän mielestä? :)


Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3