Making business

Tänään vähän erilaista koulunkäyntiä. Ollaan kuuntelemassa luentoa liikeidean kehittämisestä, puhujana toimii Tommi Rissanen. Oma liikeidea kehitteillä, joten katsotaan tuleeko täältä hyviä ideoita sitä varten. Luentoja tulee vielä kolme lisää, ja niissä käydään läpi aloittavan yrityksen rahoitusta, strategiaa ja lopuksi testaillaan omaa liikeideaa. Hyvä kun joku joskus järjestetään tällasia koulutuksia, jotka ei meille opiskelijoille kustanna mitään.
Tänään ois illalla fuksien rastikisat, ja meinattiin parin luokkalaisen kanssa ensin lähteä rasteilee, vaikkei fukseja enää ollakaa. Mutta, päätettiin että mennään vaa istuskelemaa johonkin baariin. Hirveen myöhään ei kuitenkaa viiti olla. Joudun valmistelee huomiselle vähän ohjelmaa yhdelle tunnille. Me äänestetään muutama tehtävä meidän osuuskunnan sisällä ( oon ite ehdolla varatoimitusjohtajaks) ja sit käydään läpi ajanhallintaa. En kyl viel tiedä yhtään mitä haluisin noihin sisällyttää. Saa nähä ehinkö lähtee minnekää istuu.
Kävin eilen pitkäst aikaa zumbailemassa. Käydään siellä siskon kaa yhessä ja käydään siis kansanopiston kautta. Ollaa kyl valittu meille vähän huono ryhmä, koska se on tarkotettu vähän kaikenikäsille, mikä tarkottaa sitä että se on täynnä keski-ikäsiä naisia, ja ohjelma on sen mukanen. Huomaa et mein ohjaaja rakastaa salsaa. Se tunkee salsa-askelia joka tanssiin, mikä vie vähän hohtoo koko zumbalta. Mut no, liikuntaa seki on!
Nyt jatketaan liikeidean kehittämistä, joten palaillaan viikonloppuna.
Ciao<3

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3