CHRISTMAS PRESENTS


Koska oon näköjään tosi laiska blogin kirjoittaja niin laitan vasta näin myöhään postausta mun joululahjoista ja yleensäkin joulusta. Mut onneks on ehtiny tapahtua vaikka mitä ton joulunkin jälkeen joten on aineksia useempaan postaukseen.

Mut sit itse asiaan. Me vietettiin A:n kanssa tänä vuonna joulua molemmat omissa kodeissa (ei siis asuta yhdessä). Oli ihan perusjoulu, vietetiin pikkusiskon 12-v synttäreitä aamusta, syötiin, saunottiin ja illalla avattiin lahjat.

Vanhempi pikkusiskoni oli leiponut tälle meidän nuorimmaiselle suklaakakun, jota mussutettiin aamusta.

21. pv meillä oli koulussa pikkujoulut luokan kesken ja näytin sillon tältä

Nää lahjat laitoin kuusen alle jouluu edeltävällä viikolla
mm. sis. A:n pari lahjaa, pikkujoululahjan sekä siskon synttäri+joululahjan

 Omasta huoneesta räosin muutaman kuvan, kun se kerrankin oli siistissä kunnossa. Alhaalla kuva mun omasta joulupuusta (josta muutama kuva viime vuoden postauksessa myös). Love it<3


 Jouluaaton asu oli hyvinkin rento: harmaat farkut, valkonen t-paita ja sen alla vielä punanen toppi.

 Tässä koko lahjarepertuaari: oon ollu kiltti! :)

Suklaata ja purkkaa

Lahjakortteja mm. ripsipidennyksiin :) can't wait it!

Parit korvikset (sain myös näihin mätsäävän kaulakorun, jonka rakentelin kokoon ite)


Uusi isompi muistikortti puhelimeen (siskolta ja veikalta)
Sisustusjuttuja (joulupallot mummolta ja ukilta, rasia A:n siskolta ja sen perheeltä)
... ja rasia täynnä suklaita :)Kosmetiikkaa.. A:lta sain Dieselin Loverdosen, jonka se itseasiassa osti Espanjansta, kun oltiin siellä marraskuussa. Se on kyllä ihan lemppari<3 Sain myös vaseliinia, deodorantin ja saippuan, jonka pistän vaatekaappiin raikastamaan vaatteita.


Pehmeäää
Viimeseksi jätin pehmeät paketit: yöpuku A:lta, hopeinen huivi, lapaset, pitkä Pikku Myy-yöpaita(?), mintunvihreät alushousut A:lta, kosketusnäyttösormikkaat ja pipon.

Muutamasta jutusta unohin ottaa kuvat kokonaan (ja muutaman olemassaolon unohin kokonaan kun paketin olin avannu). Niitä oli mm. ihanat harmaat sisätöppöset (pitkät varret, näyttää vähä UGG:lta), collarit, treenikassin/putkikassin, kaulakorun (josta kylläkin mainitsin jo), sukkia ja rukkaset.Koko joulu suju aika rauhallisesti. Yhen tai kaks leffaa taisin katsoa ja joulupäivänä meninkin sitten A:n luokse pelaamaan meidän uutta peliä.

Toivottavasti teilläkin oli kiva joulu! Nyt kun pääsin taas tähän kirjottamisen makuun, niin ehkä voisin kirjottaa huomenna muutaman postauksen parin esseen lisäks, mm. mitä on tullu ostettuu joulun jälkeen. :)

Ciao<3

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3