Koulu jatkuu, elämä muuttuu?

Heipähei! Tähän aikaan kun tämä postaus julkaisee itse itsensä, niin istun luultavasti taas tukevasti kiinni koulun penkissä (ts. toimiston tuolissa rullailen). Koulu jatkuu luultavasti tämän kevään vielä sellaisenaan, toivotaan kuitenkin että jäisi enemmän aikaa blogille ja muille harrastuksille. Joista lisää seuraavaksi:

Oon tehny aina välillä uuden vuoden lupauksia ja ne on ollu yleensä aika samantyylisiä varmasti kun kaikilla muillakin; en syö roskaruokaa, ulkoilen ja liikun enemmän... välillä oon tehny myös lupauksia kuten huolehdin paremmin ihostani, kasvatan pitkät hiukset, otan kesällä paljon aurinkoo että oon syksyllä tosi ruskee ja yritän nähä kavereita enemmän.


Ja tänä vuonna en aio olla yhtään parempi. Paitsi etten ehkä tee varsinaisesti mitään uuden vuoden lupauksia, mutta annan itselleni tavoitteita, jotka kuitenkin liittyvät noihin samoihin teemoihin: liikunta, terveellinen ruoka, ystävät ja kauneudenhoitorutiinit!


Toivotaan että kerrankin saisin niistä tavoitteista pysyviä elämäntapoja, sitä ainakin haluan. Nyt täytyy tähän väliin sanoa kun tuli mieleen. Haluaisin kiittää Livboxin väkeä ja hehkuttaa samalla tuota boksia taas kerran kaikille muillekkin. Olen kiinnostunut ihonhoidosta ja puhdistuksesta nyt enemmän kuin koskaan, ja uskon että suurin kiittäminen menee Livbox-tiimille, porukalle näiden kuukausittaisten yllätyslaatikoiden takana. Olen tykännyt kokeilla erilaisia tuotteita ja brändejä, tutustunut uusiin, kokeillut vanhoja, ja oikeasti alkanut pitää ihostani huolta. Samaan aikaan olen kiinnostunut yhä enemmän meikkaamisesta ja hiustenlaitosta, ja saanut hyviä vinkkejä sekä tuotteita sekä Livboxin kautta että ostanut itse kaupasta paljon kehuttuja tuotteita. Ja musta tuntuu että mun iho voi paremmin ehkä kun koskaan. Tiedän mitä teen jos naama punoittaa ennen kuin laitan meikit naamaan tai jos poskeni tuntuvat kuivilta niin tiedän mitä tuotetta käytän kasvovoiteen kanssa sitä helpottaen.

En tiedä mistä tää vuodatus nyt tuli, mutta ohjeena teille kaikille: pitäkää ihostanne hyvää huolta niin oikeasti meikkikin alkaa näyttää paremmalta. Ja tottakai iho näyttää silloin hyvältä myös ilman meikkiä! Mutta ainakin voin sanoa että yksi asia tulee muuttumaan tänä vuonna, ja se tulee olemaan ilta- ja kauneudenhoitorutiinini. Toivottavasti saan myös liikuttua enemmän ja olen rantakunnossa 2014! ;) Haluan oikeasti nähdä myös enemmän ystäviäni ja varsinkin panostaa blogiini. Toivotaan että nämä kaikki tavoitteeni toteutuvat vuonna 2014! Tästä tulee paras vuosi ikinä :)

PS. Käytin postauksen kuvina joulupäivänä ottamiani kuvia. Huomatkaa valkoinen silmämeikki! :)

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3