Sanomalehtikynnet

Heippa! Tein itelleni lauantaina sanomalehtikynnet Kotkan reissua varten. Olin nähnyt tälläsen tutorialin vuosi sitten youtubessa ja nyt taas törmäsin kuvaan tälläisistä, joten ajattelin kokeilla. Kaiken lisäksi tiesin että aamulla ennen lähtöä tulee jumalaton kiire, ja näitä kynsiä oli mainostettu helpoksi ja nopeaksi tavaksi tehdä, joten päätin että nuo teen.



No tälläset niistä tuli. Ei ollu oikeestaan vaikee tekniikka tehdä, ainut vaan että molemmat lakat, sekä valkoinen aluslakka että päällyslakka olivat ihan finito. Kohta pitäisi varmaan sitten ostaa uudet. Mun kynnet ei onnistunu ehkä niin hyvin kun ois pitäny, koska en malttanu millään oottaa et lakat kuivuis kunnolla, ja tiedätte mitä siitä seuraa. Mutta silti nuo oli ihan tarpeeksi siistit ja onnistuneet. Idean ainakin saitte selville. Ja sehän siis on, että tuon aluslakan päälle painetaan sanomalehden paloja, jotka on kastettu desinfiointiaineeseen tai toinen mahdollisuus on kastaa lakattu kynsi aluksi desinfiontiaineeseen ja sitten iskeä se sanomalehden pala siihen päälle. Youtubesta löytyy siis näihin kynsiin tutoriali.



Tänään kuvasin teille videon mun arkimeikistä ja miten sen teen, mutta kuten arvata saattaa niin tekniikka petti ja äänet kuuluu niin surkeesti ja kaikuen etten sitä tänne laita. Saattaa johtua ihan koneen omasta mikistä joka taitaa olla ihan sekundaa. Täytyy ens kerralla ottaa se video kuitenkin kameralla ja jotenkin kikkailla se tänne (mun kameralla tulee videot jossain ihan oudossa muodossa, et esim. Facebookkiin lisätessä piti ensin se tiedostomuoto muuttaa, ja tälle tekniikan ihmelapselle se oli vähän turhan kinkkistä). Mutta lopuksi aattelin piristää vielä, ja laittaa kuvan kakusta jota tehtiin tässä pari päivää sitten. So simple. Valmis torttupohja, joka kostutettiin mansikka maidolla, päälle kermavaahtoa ja tuoreita mansikoita. NAMS! :)


Hauskaa maanantaita kaikki! <3

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3