Long time - no see!

Täällä pitkästä aikaa taas. Koko kevät meni ihan hulinalla ohi, en vieläkään voi tajuta että mennään heinäkuun puolta väliä. Mihin kaikki aika katoaa? Oon nyt jääny niin pahasti jälkeen tässä kirjottamisessa, että taitaa olla aika tehdä useampikin postaus ja kertoa mitä kaikkea puolessa vuodessa on kerennyt tapahtua.

Ensimmäisenä on varmaan hyvä huomauttaa (jos siis ei aikasemmin jo pistänyt silmään) että blogin ulkoasu on muuttunut. Saatan vielä muokata taustakuvaa, mutta ainakin jonkun aikaa täällä näyttää nyt tällaselta. Bannerikin vaihdettiin, pikkusisko 12v osasi tämän paremmin kuin isosisko. Learn from the master!


Lisäks samalla vaihtu blogin nimi Fashioneteksi. Olin jo pitkään miettiny et Tete's world on aika laimee ja ei välttämättä jää niin hyvin mieleen ja halusin jotain ehkä vähän omaperäsempää. No mun poikaystävä keksi sit jostain aivan täydellisen nimen; siin yhistyy mun oma nimi ja muoti. Perfect! <3


 Täs lähipäivinä tulee postauksia ainakin mun alati vaihtuvasta hiusväristä. Saatte vast itse postauksen ilmestyessä tietää miltä tää kuontalo näyttää tällä hetkellä. Ja bannerista voi saada jonkinnnäköstä vinkkiä, miltä ne näytti viel muutama kuukaus takaperin. :) Sit taidan tehdä muutaman eri postauksen mun uusista vaatteista ja muista ostoksista sekä livboxista, joka alkaa varmaa olemaa jo aika monelle tuttu juttu.


Täs kevään aikana ehittiin järjestää meiän osuuskunnan/luokan kanssa yks isokin tapahtuma Lappeenrannassa. Oikeestaan kaks, mut täs toises projektis olin ite mukana, joten aattelin laittaa siitä vähän kuvia tänne. Varsinkin ne, ketä täällä päin asustelee, ni on saattanu kuulla tästä ja nähdä ehkä jotain mainoksiakin. Kyseessä on siis Lappeenranta GP, Lappeenrannan oma "formulakisa", joka järjestettiin tänä keväänä toista kertaa. Ja tällä kertaa järjestäjänä toimi meidän osuuskunta. Osuuskunnan toimintaan pääsee halukkaat tutustumaan tästä.

Meidän panda-maskottia maalataan osuuskunnan teltassa. Palkinnotkin näkyy siellä :)
SaiPan cheerleadereitä

Tapahtumassa on tarkoituksena ajaa kilpaa itsetehdyillä ajokeilla, ja näitä oli mahdollista rakentaa kahteen eri sarjaan: lihasvoimalla kulkevat ja sähköllä kulkevat. Loppujen lopuksi tapahtuma koostui kisoista sekä lukuisista eri oheisohjelmista, kuten livemusiikista (josta tänä vuonna vastasi paikallinen funkrockbändi Seven Mondays) ja tanssiesityksistä.


Seven Mondays ja tapatuman maskotti Paavo Polkuauto lavan reunalla :)

Street Culture Clubin poikia


 Itse ajokeista mulla ei ole kuvia, mut jos kiinnostaa millanen meininki tuolla oli niin tapahtuman facebook sivuilta löytyy kattava määrä kuvia tapahtumasta.

Ajattelin etten kirjota paljoa meidän koulujutuista, mutta jos jotakuta kiinnostaa niin toiveita saa esittää. Varsinkin paikalliset lukijat jos haluaa saada infoa tulevista tapahtumista Lappeenrannan seudulla niin voin näistä infota mahdollisuuksien mukaan.

Tää kysymys tulee nyt ehkä vähän väärään aikaan vuodesta, mutta tiiättekö mikä on varma kevään merkki?? Se kun kaivetaan pyörät ulos talleista ja viedään ne kevään ensimmäiselle ajolle. Mulle varma kevään merkki oli uusi pyörä! Se on ihana pinkki yksvaihteinen Kombi, vähän Jopon tyylinen mut muutaman satasen halvempi. Ei mikään huono vaihtoehto mun mielestä :)


  

 

Viel en oo hirveest ajellu sillä, muutaman kerran vaa kokeillu. Enemmän tullu nyt ajettuu autolla tota 15:a kilsaa kodin ja poikaystävän kämpän välillä. Mut ehkä syssymmällä. :)

Nyt pitää mennä valmistautumaan. Lähetään S:n kanssa puhelinkaupoille ja sit pitäs kohtapuolin jo siirtyä sorvin ääreen. See ya! <3

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3