Kotimainen, laadukas ja tuore liha sekä aurinkoinen kesäpäivä Katariinan Meripuistossa – Kotkan Lihamestarit tekee grillaamisesta juhlaa!


*Teksti julkaistu Kymen Sanomissa kaupallisessa yhteistyössä Kotkan Lihamestareiden kanssa.*

Kotkan Lihamestarit panostaa kotimaisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin.
Kotkan Lihamestarit panostaa kotimaisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin.

Grillaaminen Kotkassa on siis kesäpäivänä helppoa, vaikka ei omaa grilliä omistaisikaan. Kotkassa on mitä ihanimpia puistoja, joista monet on varustettu grillipaikoin.

Kävin ystävieni kesken grillaamassa muutama viikko sitten kauniissa Katariinan meripuistossa. Sää suosi, sillä aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta. Oli ihanaa istua ja tunnelmoida puiston elämää, laittaa grilli kuumaksi ja vain nauttia kiireettömyydestä. Raikkaaseen meri-ilmaan sekoittuva kypsyvän ruuan tuoksu sai veden herahtamaan kielelle ja vatsan kurnimaan!Valmiiksi maustetut possupihvit sopivat mainiosti burgereiden väliin.
Valmiiksi maustetut possupihvit sopivat mainiosti burgereiden väliin.

Meillä oli mukana paikallisen Kotkan Lihamestareiden tuotteita. Mainio Vainion mehevät possuburgerpihvit menivät kuin kuumille kiville! Valmiiksi maustetut ja lihaisat pihvit sopivat mainiosti burgereiden väliin. Minulle uusi niksi oli grillata sitruunaa, ja puristaa siitä mehua hieman Valkosipulijuttujen eli mureiden porsaan ulkofileepihvien päälle. Grillattu sitruuna maistuu melko makealta, mutta ei kovinkaan kirpeä. Tämä vinkki pitää ottaa jatkossakin käyttöön!
Tuorelihamakkara oli myös uusi tuttavuus. Se on lihamestareiden kädentaidonnäyte, joka oli tällä kertaa maustettu tomaatilla, chilillä ja basilikalla. Raakamakkaroilla aion herkutella jatkossakin, sillä laadukas makkara maistuu aidosti lihalle. Ne maistuvatkin hyvin meistä jokaiselle! Oma suosikkini oli kuitenkin perinteinen kasslerpihvi, sillä se ei petä koskaan, eikä pettänyt tälläkään kerralla! Valitettavasti yksi sellainen kelpasi myös vierailemaan tulleelle lokille.Pihvien päälle voi kokeilla pirskottaa grillattua sitruunaa.
Pihvien päälle voi kokeilla pirskottaa grillattua sitruunaa.

Olen ollut aikeissa hieman vähentää lihansyöntiä, mutta panostaa sitäkin enemmän lihan laatuun. Nyt tiedän kokemuksesta, että Kotkan Lihamestareilta saan paikallisesti parasta lihaa pöytään! Suosittelen kaikkia lähimatkailemaan sinne lähimpään puistoon ja nappaamaan grillitarvikkeet ja kaverit mukaan. Ihania ja rentouttavia elämyksiä voi kokea niinkin lähellä kotia!Katariinan Meripuiston maisemissa kelpaa grillata!
Katariinan Meripuiston maisemissa kelpaa grillata!

3 faktaa:

1. Mainio Vainion possuburger on osittain Ile Vainion käsialaa.
2. Kotkan Lihamestareiden tuotteita saa useista Kotkan ja Haminan marketeista sekä mm. Kouvolasta, Virojoelta ja Pyhtäältä.
3. Kaikki Kotkan Lihamestareiden tuotteet ovat kotimaista lihaa ja valmistettu alusta loppuun asti käsityönä.

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3