Laskiaispullat muuntuu 2018 luvulle

Mä rakastan, kun ihmiset on luovia ja keksii uusia asioita tai uusia olomuotoja vanhoille asioille. Yks asia, mikä on saanut uusia muotoja vuosittain on laskiaispulla. Nää laskiaispullatrendit taitaa yleensä juontaa juurensa Ruotsista ja niin myös tämä tän vuotinen trendi.
Tukholmalainen Mr Cake -leipomo keksi tämän vuoden trendin eli laskiaispullanachot. Mä päätin testata ne käytännössä ja suosittelen teitäkin kokeilemaan.
Leivo pullataikina esimerkiksi tämän Kinuskikissan ohjeen mukaan. Jos haluat nachoista vähän paksumpia kuten minulla kuvassa, niin anna taikinan nousta normaalisti. Jos taas haluat ohuita ja rapeita lastuja, niin älä nostata taikinaa ollenkaan.
Kauli taikina todella ohueksi ja leikkaa haluamasi mallisia paloja. Mä käytin ihan piparkakkumuotteja, mutta perus kolmionmalliset nachot saat helposti veitsellä leikkaamalla. Paista uunissa noin 10-12 minuuttia.Ota dipeiksi kermavaahtoa, erilaisia hilloja tai mantelidippiä (150g mantelimassaa ja ½dl kuohukermaa sekoitettuna). Dippaa ja nauti!
Hyvää laskiaissunnuntaita!

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3