Real Outfits - vko 3!

Sitten taas seuraavaa viikkoa kehiin tämän haasteen osalta, muusta en näköjään oo kerinnyt edes kirjottamaan. Edes Livboxista! Siitä tein kyllä unboxing-videon, mutta saa nähä saanko sitä ikinä editoitua youtubeen asti!! :D Tänään on ollu kyl kunnon touhupäivä, kämppä kiiltää nyt lattiasta kattoon. Lukuunottamatta mun tiskivuorta, sillä kettiön viemäri sano ittensä irti ja jouduin laittaa huoltoon viestiä. Jos ne tulis vaikka jo huomenna fiksaa ton. Paha mennä nimittäin tyhjää hajulukkoo tai muuta ku allas on viel puolillaa täynnä. NOH, se siitä tiskaamisesta, palataan takas asujen pariin!


Maanantai 16.3
Maanantaina olin Rakennusnette, kun Jyskiin tilaamani työpöytä vihdoin saapui ja pääsin kasaamaan sitä, ihan ite. Ja täytyy sanoo et ylpeä olen! :)
Paita, shirt // Bik Bok


Tiistai 17.3
Tiistaina pukeuduttiin astetta mukavampaan. Nyt kun oikein mietin niin en oo ihan varma mitä oon tehny, mut veikkaisin et väänsin ainakin yhden esseen. Ja kävin pelaamassa sählyä.. Olipa touhukas päivä :D
Paita, t-shirt // Gina Tricot
Housut, pants // Gina Tricot


Keskiviikko 18.3
Jatkoin ahkerana esseiden kirjoittelua, kävin siskon kanssa shoppailemassa ja illalla menin vielä kattomaan kaverin jääkiekkopeliä. Go Pepo! ;)
Nahkatakki, leather jacket // Bershka
Paita, shirt // H&M
Arskat, sun glasses // Espanja, Spain
Huivi, scarf // old


Torstai 19.3
Torstaina saapui sitten mun uus pesukone! <3<3 Sitä sai väkerrellä ensin kiinni tonne putkistoihin (tai siis minähän en niihin koskenu, mutta kiitos äijille!), uudet pidemmät putketkin piti ostaa kun ei mukana tulleet metrin mittaset riittäny -.- Koko loppuillan oon sitten tehny osuuskunnan selvityshommia. Ihania nuo toimintakertomukset ja verotukset.
Uusi paita, new shirt // Cubus
Uusi kaulakoru, new necklace // Glitter


Perjantai 20.3
Siis apua, mun pitäs kirjottaa joka päivä ylös mitä oon tehny, sillä en näköjää muista edes neljän päivän päähän et mitä on tullu tehtyä!! Tein (vissiin) esseen loppuun ja ainakin panikoin ja valmistauduin lauantain työhaastatteluun. Jotain sarjojakin taisin kattoa! Ainiin, ja SacconeJolya pitkästä aikaa (linkki TÄSSÄ)! <3
Asun kiinnostavin osa, the most interesting part of the outfit:
Sukat, socks // Turkey


Lauantai 21.3
Tosiaan olin työhaastattelusta ilmeisesti niin paniikissa, että unohdin ottaa kuvan! :D No ei, muutaman kerran se kävi kyllä mielessä, mut silti se jäi.. Tässä kuitenkin sunnuntaina rekunstruoitu asukokonaisuus lauantailta.
Farkkupaita, denim shirt // H&M
Kaulakoru, necklace // Glitter
Farkut, jeans // Pieces
Kengät, shoes // H&M
Toppi, top // Vila


Sunnuntai 22.3
Löysin pitkästä aikaa pantalookin, ja jopa pidin siitä!! Tuo paita ei lähde näköjään kulumallakaan päältä pois, se on niiiiin mukava! :) Sunnuntaina tuli sitten telkkari, kun porukat kiikutti sen Jyväskylästä siskolta tänne. Sain myös vihdoin sohvapöydän.. Katoin illalla Interstellar-leffan, ja pitää kyllä sanoa että top3:seen meni noista avaruuteen sijoittuvista leffoista. Aika mielenkiintonen! :)
Paita, shirt // Cubus
Housut, pants // Cubus

Sellanen viikko tällä kertaa. Kolmena päivänä sain uutta tavaraa kämppään, ja nyt täältä ei oikeen mitään enää puutukaan. Jotain pientä ehkä.. Seuraavaks käyn huilaa tohon sohvalle ja rupeen kattoo Tähdet, tähdet -jaksoa! :)

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3