Real outfits of the day!

Heippa taas! Muutto alkaa nyt olla taputeltu, viikkohan siitä jo on kun sain avaimet käteen ja ekat tavarat tuotiin sisään. Enää vaatteet pitäisi järjestellä omille hyllyilleen. Tää on tällanen kiva vanha puinen kerrostalo täällä keskustassa, korkeet huoneet ja suht paljon kaappitilaa. Voisin tehdä oman postauksen asunnosta kuhan kerkeän! :)

Hi guys! I moved a week ago and almost all of my stuff are in the right place. Almost! I'm going to do own post about my apartment later!


*Yllä: sunnuntai 1.3 vaatteet! Vasemmalla kaupoilta tulossa ja oikealla aamun meikkauksen jälkeen.*

Mutta oikeastaan se mistä ajattelin teille tänään kertoa tai oikeastaan mitä ajattelin tehdä on Aidot asut -sarja (näin tönkösti suomennettuna). Silloin kun blogin nimi vaihtui Fashionetteen ja aloin postailemaan huomattavasti enemmän, niin halusin kirjoittaa muotiblogia, koska se minua kiinnosti. Muoti siis! Noh asukuvien ottaminen on aina ollut hankalaa: joko oot yksin etkä viittisi aina ottaa niitä "teinipeilejä", tai seuralaisesi ei oo kiinnostunut valokuvaamaan (tai osaa ollenkaan). Milloin ei ollut kameranjalkaa ja milloin ei huvita laittaa päälle mitään kuvaamisen arvoista. Nyt aattelin heittää nää kaikki ajatusmaailmat nurkkaan ja ottaa niit oikeita, aitoja asukuvia. Näätte miltä näytän oikeesti joka päivä ja mitä mieluiten pidän päällä.

I was thinking to start a new series of real outfits of the day on my Instagram account - fashi0nette (the middle one is zero). It means that I'm posting at least one picture per day of what I'm wearing really on that day. I'm doing this whole March - everyday! I'm not thinking before hand what to wear or what would be nice looking on camera. And since I'm doing all of my school work at home and not having a job, you're probably seeing lots of sweatshirts and stuff.

Maanantai 2.3, joogavaatteet
Tarkoituksena ois heittää mun blogin Instagramiin - fashi0nette (nolla keskellä) - kuva joka päivä maaliskuussa. Nyt kun on jo kolmas päivä niin sinne ilmestyy tänään sitten useampi kuva! :) En yritä miettiä asujani sen mukaan, mikä ois muodikasta tai mikä näyttäis kuvissa hyvältä, vaan mennään ihan rehellisesti sillä mitä satun laittaa päälleni! Nyt kun mulla ei edes oo varsinaisesti koulua, vaan teen kouluhommat kotoa käsin, ja töitäkään ei oo, niin luultavasti tuutte näkee aika paljon jotain oloasujen tyyppistä. Mietin myös että, olisinko ottanut joka asusta kuvan, jos vaikka joutuu kauppareissua varten laittamaan jotain muuta kuin kotona pitäisin. Mutta se jää nähtäväksi. Ainakin yksi asu/kuva päivässä tulee! :D Ja niin hei, tänne blogin puolelle aattelin tehdä joka viikosta sit jonkinnäkösen kollaasin, josta voitte sitten käydä kurkkaamassa pikaseen viikon asut ja ehkä vähän selitystä siihen, mitä ees teen kaiket päivät! ;D

Miltäs teistä kuulostaa? How does this sound to you? :)

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3