Livbox syyskuussa!

Heipähei! Mä olen nyt palannut mun Mallorcan reissulta. Oli mukavan lämmintä, uin pitkästä aikaa taas meressä, snorklasin ekaa kertaa ja käytiin kattomassa aivan uskomattomia nähtävyyksiä. Mutta kerron vaikka enemmän tosta matkasta myöhemmin ja näytän teille nyt mitä tän kuun Livbox sisäls. :)

Tän kuun boksi oli väritykseltään violetti. Ja kattokaa tota alempaa kuvaa, miten kivasti nuo kaikkien tuotteidenkin värit mätsäs hyvin tohon liilaan! Täydellisen ylellisen olonen syksyn avaus. <3 Tulin niin hyvälle tuulelle ku avasin ton boksin! (Suosittelen oikeesti kokeilemaan edes yhden kk ajan, tällanen materialisti kauneusfriikki tulee niin onnelliseks aina tuosta paketista. Ja uskon että se ilahduttaa ihan varmast jokaista naista, vaikkei näin paljon kauneustuotteita normaalist haaliskaan. (8
)

Katy Perry Royal Revolution

Pitkästä aikaa tuli taas hajuvesi. Tykkäsin viimeeks tosi paljon siitä Katy Perryn tuoksusta, mut tähän aivan rakastuin. Aivan ihanan raikas ja makeahko kukkaistuoksu, niin hyvä et ostan varmast itelleni tän!
L'oréal Paris Skin Perfection Unifying Day Moisturiser

Just mietin tässä yks päivä et miten paljon mulla on rasvoja tuolla kaapissa. Ja sit sain yhen lisää. Mutta tää on oikeestaan ihan kokeilemisen arvonen rasva, iholle jää tosi sileä ja pehmee tunne. Tän rasvan ois tarkotus myös tasottaa ihon sävyä ja tehdä ihon laadusta parempi. Kuivaihoisille ja epätasaisesta ihosta kärsiville suosittelen lämpimästi :)

Nivea Lip Butter Blueberry Blush
Mietin tässä yks päivä mun kadonnutta vaaleenpunaista vaseliini purkkia, en tiiä yhtään mihin se on joutunu. Kattelinkin useemman kerran marketissa kosmetiikkahyllyjä ohittaessa uutta pientä metallikannellista huulirasvaa, mut en kuitenkaan ostanu. Ja mites sattukaan, Livbox on taas kerran lukenut mun ajatukseni. Tää on ihanan pehmoinen ja riittoisa rasva. Ja se mustikan tuoksu! AH! Tässä on myös sheavoita, joten uskon että tää tehoaa niihin talven tuivertamiin korppuhuuliin kanssa. :D
Lumene Clear It Up!
 Puhistusaineita ei musta ikinä voi olla liikaa. Ja niitä on myös hyvä tasasin väliajoin vaihdella, ettei iho pääse tottumaan liikaa johonkin tuotteeseen, jolloin sen vaikutus voi vähentyä. Tätäkin uutta merkkiä kattelin samaisessa marketissa kun noita lipbuttereitakin, mutta hinnan takia jätin ottamatta. Ja ehkä myös siks etten ajatellu sen olevan erityisen hyvä muihin naamanpesutuotteisiinverrattuna. Mutta toisin kävi! Tää on aivan mahtava tuote, harkitsen jo samaisen sarjan kasvoveden ostamista. Tää on siis syväpuhdistava geelipesuaine, joka poistaa myös silmämeikin hellävaroen. Ei kuivata ihoa, mikä on aina plussaa ja jättää ihon suht mataksi muttei kiristä liikaa! Täs on käytetty suomalaista ratamoa ja B3-vitamiinia, jotka ehkäisee uusien epäpuhtauksien muodostumista. Kokeilemisen arvoinen tuotesarja!

L'occitane Shea Butter Hand Cream
 Kaikki on varmaan huomannu miten paljon nykyään hehkutetaan näitä sheavoita sisältäviä tuotteita. Eikä turhaan, ja tässä on siitä yks hyvä esimerkki lisää.  Kädet jää tän jälkeen superpehmeiksi, vaikkei mulla mitkään kuivat kädet ookkaan. Ja tässä on ehkä maailman hurmaavin käsirasva tuoksu. Ei mikään ihme et tää on yks L'occitanen best seller -tuotteista. Tuubi sisältää 20% sheavoita, joka on mun tietääkseni suhtkoht suuri määrä. Joten en ihmettele miks tää tuote toimii niin saakelin hyvin. Ja vaikka merkki onkin ei-niin-edullisesta päästä, niin 24e todellakin toimivasta käsirasvasta ei oo hinta eikä mikään!

L'oréal Paris Elnett Satin Volume Excess
 Tää voikin olla sitten monelle lukijallekin vähän tutumpi tuote, ja varmasti moni on kokeillutkin. Muistaakseni luin hiljattain jonkun artikkelin tai testin tuloksia eri marketti- ja kampaamolaatuisten hiuskiinteitten välillä, ja väittäsin et tää nimenomainen puteli komeili siellä korkeimmalla paikalla. Varmasti yks kovimpia hiuslakkoja, tää on kuitenkin nyt uudella raikkaalla tuoksulla varustettu! Lupaa tuuheuttaa ja antaa rakennetta kampaukselle ja lähtee tietenkin harjaamalla pois.

Sellasia tuotteita tällä kertaa, en muista millon viimeeks ois ollu sellasia tuotteita et oisin halunnu antaa useemman pois. Ihan nappiin meni tämänkin boksin sisältö. Ja käykää ihmeessä tilaamassa (TÄÄLTÄ) itsellenne oma, jos uskotte että teillekin löytyisi boksista useempi kokeilun arvoinen tuote. Ei oo nimittäin kun 15,90e/kk, ja sillä saa kuitenkin useemman kymmenen euron edestä laadukasta ja hyödyllistä tavaraa! (Ei ollu muuten maksettu mainos, oon vaa sitä mieltä että tätä ilosanomaa pitää levittää kun meillä on tällaseen mahdollisuus!)

Nyt vielä lenkille mars, tonne ihanaan syyssäähän. Mukavaa olla taas täällä kylmässä ja sateisessa Suomessa! :D


Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3