August GIRL CRUSH! - Angelica Blick

EDIT:
I decided to tell something about this topic also in English. I'm going to introduce you to some ladies, who are inspiring me in fashion or in life in general. My last months "girl favorite" was Angelica Blick, 23 years old swedish blogger (you can check her blog HERE). I love her diverse style and her blog is also worth to check out. Beautiful pictures and outfits to die for. Who are the ladies or men who inspire you?


Heipä vaan! Ajattelin alottaa tällasen Girl Crush -osion mun blogissa, jossa kerron mua inspiroivista naisista joita arvostan suuresti. Mulla on valtavasti esikuvia, innostavia ihmisiä muodin ja elämän saralla, joista haluan teille kertoa. Toivottavasti tää jatkuu enemmän kun pari postausta (miten kävikään mun syksyn haasteelle viime vuonna :D), ainakin mulla on jo seuraavalle kuulle vahva ehdokas mielessä. Mutta nyt kuitenkin tutustutaan mun elokuun "ihastukseen"! :)


Angelica Blick on ruotsalainen 23-vuotias bloggaaja Linköpingistä (blogiin pääset TÄSTÄ). Angelica on yksi Ruotsin suosituimpia bloggaajia ja suosiosta kertovat lukuisat ruotsalaiset palkinnot mm. "Vuoden muotiblogi" ja "Vuoden kansainvälinen blogi". Monien titteliensä lisäksi Angelica on tehnyt vaatemallistot niin Nellylle kuin BikBokille, useimmat varmaan muistavat juuri tuon BikBok-malliston lanseerauksen viime keväänä. Angelican voi nähdä tällä hetkellä myös kasvona BikBokin Me and my never denim -kampanjassa (*klickedikläck*).


Kuulin Angelica Blicksistä ekan kerran jonkun suomalaisen bloggajan kautta (valitettavasti en muista minkä). Tykkäsin naisen tyylistä, mutta blogia en edes etsinyt käsiini. Katsoin vain muutaman postaukseen liitetyn kuvan. Kun Angelica sitten lanseerasi BikBok-mallistonsa viime keväänä, sattui hänen nimensä jossain ennakkomarkkinoinnissa silmiini ja kävin kurkkaamassa naisen blogin. Ihastuin heti blogin tyyliin, joka on suht samantyylinen muiden lukemieni ruotsalaisten blogien kanssa, minimalistisen tyylikäs! Tykkään!!

Angelicalla on myös monipuolinen mun silmää hivelevä tyyli joka on sekoitus kaikkea mahdollista. Kuvat ovat selkeitä, taiteellisia ja kuvauspaikat usein tarkkaan mietittyjä. Blogi keskittyykin kuvaamaan asuja enemmän fantastisten kuvien kuin tekstin avulla. Siinä toinen seikka, josta ruotsalaisissa blogeissa pidän. Ei liikaa löpinöitä! Jos tykkää lukea matkablogeja, niin Angelican blogi on oiva tutustumisen kohde siinäkin mielessä. Tyttö matkustelee suht paljon, ja lomakuvat ovat aina tietenkin todella upeita!

Ennen kaikkea Angelica on mulle muoti-ikoni, jonka leikittelevä tyyli saa oman piilevän muoti-ihmisenkin pilkistämään päätään. Suosittelen lämpimästi tsekkaamaan tämän naisen blogin! :)


Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3