Nyt on elokuu: Livbox!

Noniin täällä taas kolmatta kertaa putkeen kertomassa teille Livboxista. Olin jo kirjottanut teille postauksen mun Blockfest viikonlopusta, mutta tää saakelin Blogger kaatui ja koko kirjoitus hävis. Joten kirjoittelen siitä ehkä myöhemmin jos saan aikaiseksi, oli nimittäin aika pitkä postaus :D No mutta palataan Livboxiin. Ne jotka seuraa Livboxia Facebookissa tai Instagramissa niin varmaan jo tietävätkin, että tämän kuun tuotteet oli bloggaajien suosikkeja. Lisää näistä tuotteista ja niitten käytöstä voitte käydä lukaisemassa täältä.Kerron vaikka näin aluksi että keiden bloggaajien lemppareita tässä boksissa. Ida iholla -blogin kirjoittajan Ida Jokikunnaksen lemppari on silmänympärysvoide. Johanna kirjoittelee Kalastajan vaimo -blogissaan mm. Body Shopin vartalovoista. Saara Sarvas kauneus ja kosmetiikka -blogia kirjoittava Saara on lisännyt boksiin bronzerin. Kosmetiikkaobsessio-blogin Annien suosikki on eräs suosittu kuivashampoo. Ja Plusmimmin Mimmin lemppari saa vartalon tuoksumaan taivaalliselle suihkun jälkeen.


Ekana mulla on tässä Saara Sarvaksen lemppari, eli Lumenen Arctic Sun Bronzer. Varmasti moni tietää Saaran, joka on siis meikannut monia julkkiksia mm. Anna Abreuta. Joten voisin päätellä että ammattilaismaskeerajan lempibronzer on todella hyvä! Ja mikä sattuma, mun aurinkopuuteri on hävinnyt joten tarvitsinki jo uuden. :)


Ida Jokikunnaksen lempparia Cliniquen All About Eyes-silmänympärysvoidetta kerkesinkin jo kokeilla ja mikä ero niihin järkyttäviin tummiin silmänalusiin tuli hetkessä. Tosi paksua tavaraa, mutta imeytyi ihan hetkessä. Tässä sanotaakin että sen pitäisi kosteuttaa ja poistaa turvotusta. Täydellistä tavaraa! :)


Annien suosikki on siis Batisten kuivashampoo, ja tämä taitaa olla viides omistani tällainen. Voitin vasta kolme tällaista vappuna eräästä Livboxin kisasta, mutta tää antaa hiuksille vielä lisää tuuheutta! Jännää että Anniekin oli otettu mukaan tähän, oon katsonnu joskus hänen videoitaan Youtubessa, mutta blogin puolelle en ollut ennen eksynyt. Kannattaa käydä kurkkaamassa! :)


Johannan suosikki on The Body Shopin hunajavartalovoide. Mulla on muutamia erituoksusia näitä, ja kiva saada välillä jotain uutta tuoksua. Tää nimittäin tuoksuu IHANALLE! Ja tässä käytetty hunaja on muuten Reilun kaupan hunajaa Etiopiasta.


Mimmin suosikki on siis Dolce & Gabbanan Dolce-suihkugeeli. Sain tämän tuoksun muistaakseni toukokuun boksista ja valitettavasti se ei ollut ihan mun tuoksu, joten annoin sen äidille. Ja tämä saattaa päätyä samaan osoitteeseen.

Kaikken kaikkiaan oli mun mielestä hyvät tuotteet tän kuun boksissa. Mut käykää ihmeessä katsomassa vielä tyttöjen blogia ja varmaan vähän myöhemmin löytyy tuolta Livboxin blogistakin lisää juttua näistä tuotteista. Chao!


Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3