SORBETTIUNELMIA JA LEFFOJA

Tänään on aika kiire päivä kun pitää iskän synttäreitä järkätä ja mennä illalla vielä tyttöjen kaa treenailee. Mutta ajattelin kertoa teille tähän väliin mun eilisestä. Ehdin eilen pitkästä aikaa lakkailla kynsiä ja ajattelin piristää muuten niin tummanpuhuvaa asuani pirtsakoilla kynsillä (Sori, asusta en ehtinyt ottaa kuvia). Otin vähän mallia uusimmasta cosmosta, jossa oli juttu jäätelön inspiroimista kynsistä. Minua inspiroi sorbetin väriset kynnet, joissa kynnet kärjet maalattiin ranskalaisen manikyyrin tapaan, mutta herkullisilla neonsävyillä. NAM! Tässä ois muutamat kuvat noista kynsistä, vaikkakin kuvat valottu hieman eikä värit pääse niin esille.
Tässä taas ois näiden kynsien inspislähde. Ihan yhtä paljon en saanut tuota väriä tuohon kärkeen, kun ei omat kynnet ole noin pitkät, mutta ihan hyviltä ne omatkin näyttivät. :)


Illalla katsottiin poikaystävän kanssa muutama elokuva. Siitä tulikin mieleen, ettei herra oikein tykännyt että siitä puhuttaisi tässä blogissa. Joten jos syystä tai toisesta siitä tulee jotakin mainittua (niin kuin nytten), niin puhukaamme A:sta. :D Back to the point! Katsottiin ensin tuo Blitz, missä pääosaa näytteli Jason Statham. (Sillä jos jollain on miehekkään möreä ääni). Se kertoi poliiseja murhaavasta psykopaatista. Tämä oli siis brittiläinen leffa. Jotenkin leffan alussa vierastin brittienglantia, olen varmaan niin tottunut jenkkileffoihin, mutta leffan edetessä se meni ohi. Ihan jees leffa, jos tykkää poliisisarjoista (varsinkin niistä brittiläisistä), mutta paikka paikoin huomasin olevani aivan ihan pihalla tapahtumista. Leffan alkupuolisko oli hieman sekava. Heti perään katsottiin sitten tuo paljon puhuttu Iron sky, mistä en pitänyt juuri ollenkaan. Itse asiassa nukahdin leffan lopussa, enkä siis edes tiedä miten se päättyi :D Siihen nähden, että leffan budjetti oli pieni, on se tehty aika hyvin. Mutta hienoihin 3D-efekteihin jo tottuneena, osa kohtauksista oli silmälle liian huonosti tehtyjä. Mistä huomaa, että A valitsi molemmat leffat?Tai kyllähän se molemmat leffat mulla hyväksytti, mutta ootin molemmilta ehkä vähän enemmän. No tulipahan ainakin venytettyä katsottujen leffojen -listaa ja vedettyä kunnon sunnuntai-karkkiöverit. Nyt meen kattoo miten iskän synttärikakku voi ja väännän sille vielä jonkinlaisen synttärikortin. Ciao!

Miten teidän sunnuntai meni?
Ootteko nähny kumpaakaan noista leffoista ja mitä mieltä niistä olitte?

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3