PÄIVÄN ASU, OOTD!

Tässä ois ensimmäistä päivän asua tähänkin blogiin. Yritin tänää valita päälle jotain mahollisimman mukavaa, mut silti asiallista. Meillä oli koulun puolesta tänään nimittäin asiakastapaaminen, ja ajattelin että haluan antaa hyvän kuvan asiakkaalle. Jos joku ihmettelee miks mulla on asiakastapaaminen koulun takia, niin kerrottakoon, että opiskelen liiketaloutta. Noi legginsit on maailman mukavimmat päällä, ja ne on just oikeen väriset tähän syksyyn. Itseasiassa rakastuin tohon viininpunaseen väriin jo viimetalvena, mut en ehtinyt haalimaan muuta sen väristä ku yhden clutchin ja hiuskoristeen. Tänä syksynä vaatekaappi täydenty sit noilla housuilla ja trikoopaidalla. Syksyllä jatkaa vielä peplum muoti, ja mulla toi peplum-mallinen bleiseri toimi tänään asiallisena vaatekappaleena. Toi malli tuli kivast esiin kun lisäsin tohon vyötärölle ohuen vyön. Jalkaan valitsin matalat mustat samettikorkkarit, jossa on takana niittejä.


 Koruina mulla oli tänään ruusunkultanen kello ja rannekoru, kultanen ruususormus ja kaulakoruna musta nahkakoru, jossa roikkuu hopeinen käärme. Toi käärmekaulakoru oli ehkä käytetyin kaulakoru viime kesänä, samoin ku noi ruusunkultaset korut. Kellon sain A:lta synttärilahjaks, kun olin sitä toivonutki, ja ton rannekorun ostin iha Hennesiltä. Viime keväänä ihastuin tohon ruusunkultaseen väriin. Se on edelleen ihan lemppari<3 Ja piristää kivasti muuten niin hopeantäyteistä korukokoelmaa.
Kiva ilme hei!


Nahkatakki: New Age
Bleiseri: Seppälä
Toppi: Gina Tricot
Legginsit: H&M
Kengät: Halonen

Asiakastapaamisen jälkeen kävin ostamassa uusimman Olivia-lehden ja lähdin istumaan läheiseen kahvilaan. Välillä on kiva vaan istua jossain kahvin ääressä ja lukea muotilehteä. Rentouttavaa!

Ciao, Tete<3

2 kommenttia

  1. oot toooosi kaunis :)) sun blogis vaikuttaa tosi monipuoliselta jos kynsilakatkin liittyy tähän :)) <3

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi! <3