Luottokampaus

Kaikilla naisilla on varmaan jokin tavara tai asia, johon voi aina luottaa. Luottolaukku, joka menee niin arjessa kuin juhlassa. Luottomeikit, joilla loihtii helposti näyttävän lookin. Luottoaamupala, jolla jaksaa varmasti myöhäiseenkin lounaaseen. Tai luottokampaus, joka toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Otsikosta varmaan arvasitte, että minulta löytyy ainakin tuo viimeinen.


Olen jo parin vuoden ajan tehnyt kiharat useasti ranskalaisten lettien avulla. Ensinnäkin itse lettikampaus on mielestäni näyttävä. Ja nuorekas (vaikka ihan kuin tässä hirveästi mitään nuorentavaa vielä tarvittaisiin). Teen letit yleensä joko pyyhekuiviin hiuksiin tai täysin kuiviin, jotka kostutan vedellä kun olen saanut letit valmiiksi.


Kampaus on kaikessa yksinkertaisuudessaan helppo. Jos olen käynyt nukkumaan letit päässä, tiedän kiharoiden olevan valmiina aamulla herättyäni. Jos taas olen tehnyt letit esimerkiksi aamulla, annan niiden olla lähestulkoon koko päivän kiinni ja avaan ne illaksi. Perään vielä (muotovaahto ja) hiuslakka.


Tällä tekniikalla saa kivat Shakira-kiharat. Viime kerralla väkersin vielä lopulliseen kampaukseen päälaelle toisen ranskalaisen, jolla sain hiukset kasvojen edestä pois. Mitä pidätte? Onko teillä joku vastaava luottokampaus? 

Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3