Heinäkuu & Livbox!

Hellou kaikki ja pahoittelen hiljaisuutta täällä blogin puolella! On tainnut olla kiireinen kesä? :D En voi kuitenkaan jättää Livbox-postausta väliin, ja kun kuu lähenee loppuaan niin tälle tytölle tuli kiire kirjoittamaan (ei kai heinäkuun boksista voi elokuussa kirjoittaa!!). Täytyy näin alkuun jo mainita että tää oli tän vuoden tähän astisista bokseista mun mielestä paras ja eehkä jopa koko mun Livbox-suhteeni paras boksi! Joten haluutte varmaan jo tietää että mitä tän kuun boksi piti sisällään..
Ensinnäkin sain lahjakortit Dermosilin ja Salon24:n verkkokauppoihin. Dermosililtä tuli toukokuussakin lahjakortti joka jäi käyttämättä ja tämäkin vain sen takia että mulle on tulossa sieltä jo tavaraa! :D Salon24:n tilausta en oo vielä tehnyt, vaikka tuolla sivuilla kävikin tuotteita jo katselemassaa.


Jihuu, taas jotain kokeiltavaa myös S:lle. Molemmille omat Calvin Kleinin One Red hajuvesinäytteet, näitä pitää varmast kokeilla joskus samaan aikaan. ;)


Näitä Richin tuotteita voi sitten tilata sieltä Salon24:n nettisivuilta. Tää on syväkosteuttava shampoo, jonka pitäis korjata vaurioituneita hiuksia. Tykkäsin aika paljonkin tästä, hiukset tuntu tosi pehmeiltä. Ja kiva että boksista löytyy välillä uusia merkkejä! :)


Boksista löytyi myös toinen Richin tuote, argan-öljy hiuksille, jota en oo vielä kerennyt kokeilemaan. Tän pitäis hoitaa ja ylläpitää hiusten elinvoimaa sekä antaa kiiltoa ja pehmeyttä hiuksille. Ja parasta on se et voi käyttää joko kuiviin ja kosteisiin hiuksiin! Haluaisin kokeilla tätä heti, mut en haluu et mun hiukset on liian kiiltävät viikonloppuna kun lähetään Blockfesteille. Se on sinällään stailausongelma! :D


Dermosililtä tuli testattavaks tällanen kauniin kimalteleva kultanen kynsilakka. Lakkasin sillä kynnet ennen kun kuvasin, joten lopputuloksen voitte nähdä näissä kuvissa! Musta tää oli tosi kiva, ja hyvä ettten ollu pistäny tätä tilaukseen aiemmin Dermolta.


Tää oli toinen Favoran tuote mitä oon saanu mun tilausjakson aikana. Kasvojen aurinkovoiteessa on suojakerroin 50+. Tää oli vissiin erityisesti herkkäihoisille suunniteltu, mun mielestä tää on kuitenkin liian paksua rasvaa ja jätti iholle ärsyttävän paksun, tahmean kerroksen. Eikä tää imeytynytkään niin nopeesti mitä oisin toivonu. Ainut tuote mistä en tälä kertaa pitänyt!


Tästä innostuin aika paljon. Mulla on ollut näitä "puhelinlankaponnareita" jo yli vuoden, ja sillon kun nää Invisibobblet tuli niin en uskonut et nää ois niin erilaisia et tartteisin niitä. Noh, nyt en oo sit muuta käyttänytkään kun näitä. Nää on hyvän kokosia, sillä ne ei veny käytössäkään hirveesti ja jää muodottomiksi. Ne palaa hyvin muotoonsa ja niitä ei tarvii laittaa monelle eri kierrokselle. Ihania! <3


Kaikkien näitten lisäks sain Terre D'ocin vartalovoin, joka oli lahja pitkäaikaisille tilaajille. Tää toimii hyvin niin huulille, kynsinauhoihin kun muullekin iholle. JA mikä ulkonäkö tällä purkilla. AH!Kattokaa nyt kun toi boksin sisältö huutaa hellettä ja kuumaa kesää niinkun ylläoleva tekstikin kertoo! Ja sen takia kuvatkin piti kuvata AH niin ihanassa helteessä ja auringonpaisteessa (ja tää ei ollut sarkasmia, nautitaan lämpimistä säistä vielä kun niitä riittää!) ;)


Ei kommentteja

Iso kiitos kommentistasi! <3